header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Informatie-bijeenkomst opzetten Blaashal

Algemeen

Nieuwsfoto
8-10 De werkgroep blaashal heeft een informatiebijeenkomst georganiseerd over het opzetten van de blaashal. De blaashal wordt opgezet tijdens de herfstvakantie (van 18 tot en met 24 oktober).
Tijdens de bijeenkomst is het opzetten van de blaashal en het leggen van de vloer toegelicht.


Lees verder

Vrijwilligers gezocht opzetten blaashal

Algemeen

Nieuwsfoto
8-10 Het gaat gebeuren! AMHC gaat dit jaar voor het eerst zaalhockeyen in onze eigen blaashal! Die moet wel worden opgezet en daarvoor hebben we jullie hulp nodig, en wel in de herfstvakantie (18 – 22 oktober)!

Lees verder

Internationaal Clubuitwisselingsprogramma Delaware (US)

Junioren

6-10 Lijkt het je leuk om een pen-vriendin of -vriend in Amerika te hebben die net als jij hockey heel leuk vindt?  Rolf van de Kerkhof (coach van het hockeyteam van de Universiteit van Delaware, landskampioen in 2016) en zijn vrouw Mary (US Field Hockey Club Empower) hebben een online uitwisselingsprogramma opgezet.    Ben je tussen de 12 en 16 jaar en vind je het leuk om met een

Lees verder

Grote Clubactie

Algemeen

Nieuwsfoto
5-10 A.s. vrijdag 8 oktober start de Grote Clubactie. Op de reguliere training van de E/D jeugd worden de boekjes met een persoonlijke QR-code uitgedeeld. Via de teammanagers krijgen de jeugdleden instructies en tips voor de verkoop. Doel dit jaar: tribunes voor de nieuwe blaashal!

Lees verder

Vacatures barcommissie

Algemeen

4-10 Chinese filosofen zeggen het al eeuwen, Westerse wetenschappers bevestigden het. Helpen helpt. Niet alleen de ander, maar ook jezelf. Niets maakt je namelijk gelukkiger! 

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren