header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sponsoracties

Volvo Clubbonus

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die ten goede komt aan de jeugdopleiding van AMHC als een lid of ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo auto koopt op of least bij clubsponsor Serva Volvo Amersfoort. Daarnaast ontvangt AMHC nu ook €500 bonus bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion bij Serva. Koop of lease je een nieuwe Volvo of een Volvo Selekt Occasion bij Serva, laat dat dan voor alle zekerheid ook even weten via [email protected].

N.B. De Volvo Clubbonus wordt uitgekeerd door Volvo Cars Nederland B.V. en heeft daarom geen enkele invloed op het aankoop- of leasebedrag.

Auping AMHC Hockeydeal

Voor alle leden 10% voordeel * op het Auping assortiment en €250 voor de club. Noem bij de aankoop in de Auping Store Amersfoort je lidmaatschapsnummer. Voor aanvullende vragen en voor de actievoorwaarden, mail de [email protected]

Auping Store Amersfoort
Limburgsestraat 13