header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort

Hockeykamp op AMHC Amersfoort

maandag 19 juli 2021   |   09:30 - 16:30   |   Geen locatie ingevoerd
Hockeykampen in de mei- en zomervakantie op AMHC Amersfoort
In de mei- en zomer organiseren wij weer Hockey- en Tophockeykampen op AMHC Amersfoort. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt een betere hockeyer worden! Haal jouw gemiste hockeyuren dubbel en dwars in tijdens een van onze kampen. Met een Olympisch thema en een masterclass van een (Jong) Oranje speler ga je dit kamp nooit meer vergeten. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij

Gratis stick t.w.v. max €170,- bij hockeykamp van drie dagen of langer*
Wauw, wauw, wauw! Dankzij onze partner The Indian Maharadja krijg je een gratis* hockeystick bij aanmelding voor hockeykamp in iedere vakantieperiode van drie dagen of langer! Je kan zelf je maat doorgeven en wij zorgen dat jij een stick in de door jouw opgegeven maat ontvangt tijdens het kamp. Bekijk de voorwaarden hier.  

Data en informatie
-3 t/m 5 mei 2021 in de meivakantie
-19 t/m 23 juli 2021 in de zomervakantie
-18 t/m 20 oktober in de herfstvakantie

De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, maar ook bij je vriendjes. De namen van jouw vriendjes kan je opgeven op het aanmeldformulier en wij zullen jullie samen indelen.

De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem.

INCLUSIEF:
oHeerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
oThe Indian Maharadja hockeystick
oMeet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler 
oGegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
oJe persoonlijke hockeycertificaat

Hockey- of Tophockeykamp?
Bij het Original Hockeykamp ben je 75% van je dag aan het hockeyen en krijg je één clinic van een topspeler. Ook wordt er gebruik gemaakt van het luchtkussen of de knotshockeyboarding en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het Tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse. 

Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl  

*Gratis juniorstick. Seniorstick met kleine bijbetaling. Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar