header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
14:00 Thuis Jongens B1 MHV Maarssen JB1

Opleiding scheidsrechters start weer

Algemeen

Nieuwsfoto
16-9 Beste nieuwe scheidsrechters,
We gaan weer van start met het opleiden van scheidsrechters. Ook dit seizoen willen bondsscheidsrechters en CS-plussers verbonden aan onze club en de organisatie van de arbitrage jullie weer veel wijzer maken over de hockeyregels en vooral enthousiast maken voor Arbitrage!.

Lees verder

Wijzigingen in de Keepersclub

Algemeen

Nieuwsfoto
14-9 Met ingang van dit seizoen hebben er flink wat wijzigingen plaatsgevonden binnen de keepersclub. Er zijn nieuwe hoofdtrainers, een nieuwe jeugdtrainer, gewijzigde trainingstijden en een nieuw lijnhoofd.

Lees verder

Hockeykamp in de herfst op Amersfoort

Junioren

Nieuwsfoto
8-9De Nationale (Top-)hockeykampen in de herfstvakantie worden van 19-21 oktober georganiseerd op Amersfoortse MHC. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Het tophockeykamp staat o.l.v . een (Jong-)Oranje speler of een speler uit de hoofdklasse. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij? Schrijf je in op

Lees verder

Laat weten dat je op de club bent

Algemeen

Nieuwsfoto
2-9 Vanaf zaterdag 5 september bieden we iedereen die op de club komt de mogelijkheid zich te registreren. Waarom? Het clubhuis en de terrassen zijn een horeca-gelegenheid, daar wordt iedereen (van 13 jaar en ouder) gevraagd zich te registreren met een gezondheidscheck en contactgegevens. Registratie niet verplicht maar wel aanbevolen. Uiteraard gaan we zorgvuldig met de gegevens om en deze

Lees verder

START HOCKEYSEIZOEN EN CORONARICHTLIJNEN

Algemeen

Nieuwsfoto
1-9 Update 1 september 2020
Aangepast 16 september 2020
Bij AMHC volgen we de richtlijnen van RIVM en GGD, bij twijfel zijn deze leidend.
In dit artikel staan een aantal belangrijke richtlijnen, die gebaseerd zijn op de maatregelen die in augustus zijn aangekondigd door de overheid en staan in het NOCNSF protocol verantwoord sporten van 21 augustus.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren