header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Werkzaamheden parkeerplaats

Algemeen

Nieuwsfoto
14-8 Op maandag 13 augustus 2018 is gestart met de eerste fase van de herinrichting van de parkeerplaats bij sportpark Birkhoven. In overleg met de gemeente wordt alvast nieuwe parkeerplaats aangelegd langs de hockeyvelden 5 en 6. 


Kom waar mogelijk met de fiets totdat de werkzaamheden zijn afgerond!


Lees verder

Met spoed gezocht: Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd

Algemeen

Nieuwsfoto
12-8 Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor de Jongste Jeugd? Dat kan door als wedstrijdsecretaris de Jongste Jeugd competities goed te laten verlopen.

Lees verder

Oefenwedstrijden AMHC Dames 1

Senioren

Nieuwsfoto
7-8 Het hockeyseizoen gaat weer bijna van start. Onze trainingen starten op dinsdag 14 augustus en de oefenwedstrijden staan gepland. We hebben veel zin in het nieuwe seizoen. Het Dames 1 team heeft een aantal nieuwe gezichten. Dit seizoen is er een nieuwe staf met veel nieuwe idee├źn en plannen. Daarover houden we jullie op de hoogte. Dames 1 staat te trappelen om zich aan jullie te

Lees verder

16 augustus ABNAMRO cup bij AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
4-8 De hoofdklasse bereidt zich o.a. bij AMHC voor op het nieuwe seizoen! Donderdag 16 augustus spelen de heren van Kampong, Almere en SCHC een drieluik bij AMHC.  Geen onbekend terrein voor Kampong-speler Bjorn Kellerman. Deze spits pur sang speelde na de jeugdopleiding van HC Zeewolde een aantal jaar in Heren 1 van Amersfoort. Vervolgens heeft hij ook nog even de kleuren van SCHC en

Lees verder

C&D KIDSPOWER HOCKEYKAMP op Amersfoort van 20-08 t/m 22-08

Junioren

Nieuwsfoto
9-7 Het coole C&D KidsPower hockeykamp is er weer in de zomervakantie voor de sportieve en hockey gekke superstars van 10 t/m 13 jaar. Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 17.00 uur gaat iedereen lekker naar huis om uit te rusten en te slapen. 

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren