header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 april 2018
Tijd T/U Team Tegen team
15:15 Uit Heren Vet A Gooische Hockey Club HC

Rutger Jansen nieuwe coach van Amersfoort Dames 1

Algemeen

Nieuwsfoto
20-4 Rutger Jansen is door AMHC Amersfoort aangesteld als coach van Dames 1 voor het seizoen 2018/2019. Hij volgt hiermee Anita Beecheno op. Rutger is een bekende binnen de club. De afgelopen jaren heeft hij als trainer/coach voor AMHC onder andere Dames 2 naar de top van de reserve eerste klasse geloodst en draait hij met JB1 mee in de top van de Super B. Ook is Rutger actief als Technisch

Lees verder

Schoolhockeytoernooi op AMHC: JvO winnaar

Algemeen

Nieuwsfoto
15-4 Het Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt uit Amersfoort is winnaar geworden in de regionale voorronde van het schoolhockeytoernooi (onderdeel jongensteams). Het toernooi vond plaats op AMHC op vrijdag 13 april. Elf scholen deden mee aan de voorronde op AMHC. Het team van JvO gaat op vrijdag 18 mei strijden om het nationale kampioenschap in Amsterdam. ( foto's N.W. Bos )

Lees verder

Beleef je vakantie met Nationale Sportkampen

Junioren

Nieuwsfoto
15-4 In de meivakantie (30 april - 2 mei) en zomervakantie (16 - 20 juli), kan jij als hockeyliefhebber optimaal genieten.  In de meivakantie zijn er speciale clinicdagen met iedere dag een ander thema. Gedurende de zomervakantie geniet je van Nationale Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkampen. Tijdens de kampen en clinicdagen word jij uitgedaagd met leuke hockeyoefeningen en zal je snel

Lees verder

Triple A Businessclub by ALTA - AFC Quick 1890 - AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
13-4 AMHC Business Club heet haar leden en andere genodigden vrijdag 25 mei van harte welkom op de 1e bijeenkomst van Triple A Businessclub.


Lees verder

AMHC Familiehockeytoernooi 21 mei Mobsters & Molls

Algemeen

Nieuwsfoto
29-3 "A man who doesn’t spend time with his family can never be a real man.”
Don Corleone heeft gelijk....... maar gelukkig kunnen de heren het binnenkort goedmaken want het is bijna zover: het meest gezellige AMHC familiehockeytoernooi van het jaar staat voor de deur. Op 2e Pinksterdag, 21 mei 2018, zullen we gaan strijden om de ‘Coppa di Famiglia’!!

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren