header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Agenda

Nog geen agenda punten.
Bekijk hele agenda

JC2 zaalkampioen!

Junioren

Nieuwsfoto
22-2Afgelopen weekend is ook de JC2 zaalkampioen geworden. Een paar speelrondes voor 't einde stonden zij nog 7e in de poule en begonnen ze aan een echte eindsprint. Het laatste weekend hadden ze 2x winst nodig op oa Schaerweijde, die met 2x winst ook kampioen kon worden. Met hard knokken en mooi hockey heeft de JC2 beide wedstrijden met 2-1 weten te winnen. Gefeliciteerd!

Lees verder

MB3 zaalkampioen!

Junioren

Nieuwsfoto
17-2 MB3 had het kampioenschap helemaal in eigen hand afgelopen zondag. De spanning was te snijden, want concurrent Zwaluwen stond 1 punt boven MB3. Bij 2 gewonnen wedstrijden óf verlies van Zwaluwen, zouden de meiden kampioen zijn, een bekroning op een zaalseizoen waarin goed getraind en in de wedstrijden volle bak hockey gespeeld werd.

Lees verder

MD1 zaalkampioen!

Junioren

Nieuwsfoto
17-2 Hier zaalkampioen MD1 alweer op het veld. Van harte gefeliciteerd meiden! Geen kampioensfoto uit de zaal want het laatste wedstrijdweekend werd afgelast helaas. 

Lees verder

MB12C zaalkampioen!

Junioren

Nieuwsfoto
16-2 Afgelopen zaterdag is MB12C ongeslagen kampioen geworden met een 2-0 overwinning tegen Fletiomare en een 6-0 overwinning tegen Shinty. Gefeliciteerd!

Lees verder

Het regent zaalkampioenen in de Jongens B!

Junioren

Nieuwsfoto
16-2 Zondag in de laatse speelronde was het zover! Onze JB12 zaal werd in Zeist  kampioen door de directe tegenstanders overtuigend te verslaan! Op de tribune fanatiek aangemoedigd door familie en de voltallige JB1 zaal. Onze JB1zaal werd vorige week al officieus kampioen. De storm zorgde ervoor dat de laatste 2wedstrijden niet meer gespeeld konden worden.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren