header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Sem Storm met zijn team europees kampioen ID Hockey

Ghockey

Nieuwsfoto
16-7 Had je het al gehoord? Sem Storm is met zijn team in de Trophy divisie Europees kampioen geworden.


Sem is kort geleden opgenomen in de selectie van het Nederlandse Parahockey elftal. Hij is al sinds zijn jeugd lid bij AMHC Amersfoort.

Lees verder

hockeybitje happen op de club

Algemeen

Nieuwsfoto
15-8Op zaterdag 27 augustus en 6 september komt Ortholuna sports weer op bezoek voor bitjes happen. Zaterdag 27 augustus van 12.00 tot 17.00u en op dinsdag 6 september van 18.00 tot 20.00u. Aanmelden kan via ortholunasports.nl Kies voor afspraak maken en dan Amersfoort MHC. 


Lees verder

Hockeycursus voor 20+ start 5 september

Senioren

Nieuwsfoto
6-6
Wil je eens ervaren of hockey iets voor jou is? Of weten waarom je dochter of zoon dit spel zo leuk vindt en wat hij/zij bedoelt met termen als turn, flats, en chop? 
Kom dan de trimcursus volgen. Dan leer je in 10 lessen de basisbeginselen en kun je daarna al snel een aardig potje hockeyen. 

Lees verder

PLUS Amersfoort hockeyplaatjes sparen

Algemeen

Nieuwsfoto
7-6In het najaar gaan we samen met PLUS Amersfoort hockeyplaatjes van AMHC sparen. Dit betekent dat jij en jouw team op de foto gaan en deze plaatjes verkrijgbaar zijn bij de PLUS Amersfoort.   Wat houdt sparen in? De hockeyplaatjes kun je in november en december sparen bij de PLUS in Amersfoort. Deze plaatjes kun je verzamelen in een mooi album. Er worden plaatjes gemaakt van de

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren