header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hockeykampen in de zomervakantie op AMHC Amersfoort

Junioren

Nieuwsfoto
21-5 Deze zomervakantie kan jij weer deelnemen aan de leukste hockeykampen van Nederland op AMHC Amersfoort. Plezier en ontwikkeling staan centraal. Jij gaat waanzinnige dagen hebben vol met plezier en uitdaging. Je zal merken dat je tijdens het kamp snel een betere hockeyer wordt. Een masterclass van een topspeler zal hier een bijdrage aan leveren. Met het super uitdagende programma en enthousiaste

Lees verder

End of season BBQ zondag 12 juni 16.00-20.00 uur

Algemeen

Nieuwsfoto
18-4Terug van weg geweest! De afsluitende End-of-season-BBQ op AMHC. Alle teams, jong en oud kunnen met ouders, broertjes en zusjes het seizoen afsluiten op zondag 12 juni tussen 16.00-20.00 uur.  Er is een BBQ en we regelen muziek! Het belooft een gezellige middag te worden waar we gezamenlijk het seizoen afsluiten.

Lees verder

Familie hockeytoernooi

Plezier

Nieuwsfoto
5-4 Het wachten is voorbij lieve mensen: het AMHC familietoernooi komt eraan! 
Op zondag 5 juni gaan we met z'n allen Into the Movies en rollen we samen met Serva Volvo de rode loper voor jullie uit. Jullie zijn en blijven immers de sterren van onze mooie club.

Lees verder

Panasj Kinderhockey bij AMHC!

Junioren

Nieuwsfoto
6-2 Vanaf zaterdag 26 maart 2022 start Panasj kinderhockeyschool met hockeytrainingen voor kinderen van 3 tot 6 jaar bij AMHC. Wil jij je zoon/dochter op een leuke, speelse manier kennis laten maken met hockey? Dan zijn deze hockeylessen echt iets voor hem/haar. Doen jullie mee?

Wat is Panasj?
 

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren