header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Informatie-bijeenkomst opzetten Blaashal

Algemeen

Nieuwsfoto
8-10 De werkgroep blaashal heeft een informatiebijeenkomst georganiseerd over het opzetten van de blaashal. De blaashal wordt opgezet tijdens de herfstvakantie (van 18 tot en met 24 oktober).
Tijdens de bijeenkomst is het opzetten van de blaashal en het leggen van de vloer toegelicht.


Lees verder

Vrijwilligers gezocht opzetten blaashal

Algemeen

Nieuwsfoto
8-10 Het gaat gebeuren! AMHC gaat dit jaar voor het eerst zaalhockeyen in onze eigen blaashal! Die moet wel worden opgezet en daarvoor hebben we jullie hulp nodig, en wel in de herfstvakantie (18 – 22 oktober)!

Lees verder

Internationaal Clubuitwisselingsprogramma Delaware (US)

Junioren

6-10 Lijkt het je leuk om een pen-vriendin of -vriend in Amerika te hebben die net als jij hockey heel leuk vindt?  Rolf van de Kerkhof (coach van het hockeyteam van de Universiteit van Delaware, landskampioen in 2016) en zijn vrouw Mary (US Field Hockey Club Empower) hebben een online uitwisselingsprogramma opgezet.    Ben je tussen de 12 en 16 jaar en vind je het leuk om met een

Lees verder

Grote Clubactie

Algemeen

Nieuwsfoto
5-10 A.s. vrijdag 8 oktober start de Grote Clubactie. Op de reguliere training van de E/D jeugd worden de boekjes met een persoonlijke QR-code uitgedeeld. Via de teammanagers krijgen de jeugdleden instructies en tips voor de verkoop. Doel dit jaar: tribunes voor de nieuwe blaashal!

Lees verder

Vacatures barcommissie

Algemeen

4-10 Chinese filosofen zeggen het al eeuwen, Westerse wetenschappers bevestigden het. Helpen helpt. Niet alleen de ander, maar ook jezelf. Niets maakt je namelijk gelukkiger! 

Lees verder

Ballentassen beschikbaar

Algemeen

Nieuwsfoto
4-10 In samenwerking met Intersport van Dam heeft de club geregeld dat we dit seizoen ballentassen ter beschikking gaan stellen voor de teams van Senioren en Junioren A t/m D. We hebben in totaal 58 tassen beschikbaar, die we tegen borg gaan uitgeven aan de teams die zich hiervoor melden. We hebben niet genoeg tassen voor alle teams, maar we gaan ervan uit dat er ook al teams zijn die al een tas met

Lees verder

Wanted: wedstrijdsecretaris jongste jeugd

Algemeen

22-9 Ben jij een ouder die een zoon of dochter in de jongste jeugd heeft en vind je het leuk om de mensen op de club beter te leren kennen? Per direct zijn we namelijk op zoek naar een wedstrijdsecretaris jongste jeugd. Is dit iets voor jou?

Lees verder

Bericht van de sponsorcommissie

Algemeen

Nieuwsfoto
7-9  
OREC sponsor clubjasje
Het nieuwe hockeyseizoen gaat weer bijna van start! Er zijn weer steeds meer rode club jasjes zichtbaar op de club. Fijn voor het clubgevoel, het houdt ons verbonden en het ziet er mooi en herkenbaar uit.
Wij zijn verheugd over het feit dat wij een nieuwe sponsor voor ons clubjasje hebben:

Lees verder

Hockeykamp in de herfst op Amersfoort

Junioren

Nieuwsfoto
16-8 Deze herfstvakantie kan jij weer deelnemen aan een Original Hockeykamp op Tophockeykamp op AMHC Amersfoort. Van 18-20 oktober is er weer een herfstkamp op AMHC Amersfoort. Bij deelname aan het kamp krijg je een Indian Maharadja hockeystick cadeau. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren