header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zondag 22 mei TD inclusief pizza's!

Plezier

Nieuwsfoto
20-5 Zondag 22 mei organiseren Dames 1 & Heren 2 het laatste TD van dit seizoen. Daarnaast is dit de laatste thuiswedstrijd van Dames 1 en kunnen zij alle hulp gebruiken om zich nog te handhaven. Dames 1 & Heren 2 spelen om 12:45 uur op veld 1 en 2. Dus moedig ze aan! Daarna gaan we vanaf 14:30 uur los met een speciale act, de lekkerste muziek én natuurlijk een biertje in ons

Lees verder

End of season BBQ zondag 12 juni 16.00-20.00 uur

Algemeen

Nieuwsfoto
18-4Terug van weg geweest! De afsluitende End-of-season-BBQ op AMHC. Alle teams, jong en oud kunnen met ouders, broertjes en zusjes het seizoen afsluiten op zondag 12 juni tussen 16.00-20.00 uur.  Er is een BBQ en we regelen muziek! Het belooft een gezellige middag te worden waar we gezamenlijk het seizoen afsluiten.

Lees verder

Familie hockeytoernooi

Plezier

Nieuwsfoto
5-4 Het wachten is voorbij lieve mensen: het AMHC familietoernooi komt eraan! 
Op zondag 5 juni gaan we met z'n allen Into the Movies en rollen we samen met Serva Volvo de rode loper voor jullie uit. Jullie zijn en blijven immers de sterren van onze mooie club.

Lees verder

Panasj Kinderhockey bij AMHC!

Junioren

Nieuwsfoto
6-2 Vanaf zaterdag 26 maart 2022 start Panasj kinderhockeyschool met hockeytrainingen voor kinderen van 3 tot 6 jaar bij AMHC. Wil jij je zoon/dochter op een leuke, speelse manier kennis laten maken met hockey? Dan zijn deze hockeylessen echt iets voor hem/haar. Doen jullie mee?

Wat is Panasj?
 

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren