header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Maak een spandoek of mascotte voor H1 en D1 en win een clinic voor jouw team!

Algemeen

Nieuwsfoto
14-11 Op zondag 18 november spelen Dames 1 en Heren 1 allebei een thuiswedstrijd en is het dus Super Sunday op AMHC. Heren 1 en Dames 1 zouden het heel cool vinden als veel jeugdteams hen die dag komen aanmoedigen en daarom organiseren we een spandoeken-/mascottewedstrijd.

Lees verder

18 november: Super Sunday op AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
14-11Op zondag 18 november spelen Dames 1 en  Heren 1 allebei thuis. Reden genoeg om er een super gezellige Super Sunday van te maken met: lekker hockey kijken,  een spandoeken/mascotte wedstrijd voor de jeugd (en daarmee kans op een Heren 1 of Dames 1 Clinic) en natuurlijk de muziek van DJ Jelmer. Dus graag tot de 18e!

Lees verder

GALA D1 en H1 (15 december)

Plezier

Nieuwsfoto
12-11 Yes we mogen weer! Op zaterdag 15 december a.s. organiseren Dames en Heren 1 wederom een spetterend gala, waarvoor we u van harte uitnodigen. Dit keer gestoken in een Italiaans jasje, met als thema "Maffia".
 
Ook dit jaar zal het diner worden verzorgd door Mercuur’s, wat garant staat voor culinaire hoogstandjes.
 

Lees verder

Picnic Team van de week, JD2

Algemeen

Nieuwsfoto
12-11 JD2 is deze week Picnic Team van de Week. Zij winnen hiermee de Picnic waardebon van €25,-. Wil je ook kans maken om Picnic Team van de Week te worden en een waardebon van €25,- te winnen? Lees hier hoe je Picnic Team van de week wordt. Lees hieronder het verhaal van JD2.

Lees verder

AMHC ClubApp update 4.2

Algemeen

Nieuwsfoto
11-11 De AMHC-ClubApp is recentelijk bijgewerkt. Zorg dat je de ClubApp update zodat je van de nieuwste functionaliteiten gebruik kunt maken.  Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.2?

Lees verder

AMHC Rookvrij

Algemeen

Nieuwsfoto
11-11 Beste leden en ouders van jeugdleden, 
Om onze jeugdspelers niet alleen op sportief gebied een goed voorbeeld te geven besluiten we om voortaan een rookvrije omgeving te creëren op AMHC.

Lees verder

Alle MB-speelsters geslaagd voor scheidsrechter theorie-examen

Junioren

Nieuwsfoto
11-11 Afgelopen week zijn er weer scheidsrechterexamens geweest. Vol trots kan ik melden dat alle (eerstejaars) MB-speelsters de theorie-examens met goed gevolg hebben afgesloten.  MB5 was daar dinsdag zo verheugd over, dat spontaan de hymne 'We are the champignons' werd ingezet en de dames juichend op de foto gingen. Afgelopen donderdag zorgde Floor bovendien voor een 100% teamscore. Nu nog

Lees verder

Parkeerplaats klaar

Algemeen

Nieuwsfoto
10-11 De nieuwe parkeerplaats is klaar, en daarmee wordt de verkeersveiligheid flink verbeterd. Daarvoor vragen we iedereen om zich te houden aan de verkeersregels. Hiervoor worden ook verkeersborden geplaatst.

Lees verder

Verplichte scheidsrechtersworkshop van 10 november verschoven naar 17 november

Junioren

Nieuwsfoto
7-11 Zaterdag 17 november is er een workshop voor de jeugd in het kader van hun scheidsrechtersopleiding. 
De workshop was eerst gepland op 10 november maar deze is verschoven naar zaterdag 17 november. Je dient aanwezig te zijn om 8.15 uur en de start is om 8.30 uur. 

Lees verder

Word Picnic Team van de Week!

Algemeen

Nieuwsfoto
4-10 En win met jouw team een derde helft t.w.v. 25 euro!
Welk team heeft dit weekend het vaakst gescoord? Welk team bleef lachen, ondanks de stromende regen? In samenwerking met Picnic kiest jouw club elke week een Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren