Sponsoracties

Volvo Clubbonus

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die ten goede komt aan de jeugdopleiding van AMHC als een lid of ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo auto koopt op of least bij clubsponsor Serva Volvo Amersfoort. Daarnaast ontvangt AMHC nu ook €500 bonus bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion bij Serva. Koop of lease je een nieuwe Volvo of een Volvo Selekt Occasion bij Serva, laat dat dan voor alle zekerheid ook even weten via [email protected].

N.B. De Volvo Clubbonus wordt uitgekeerd door Volvo Cars Nederland B.V. en heeft daarom geen enkele invloed op het aankoop- of leasebedrag.

Auping hockeyvoordeelpas

Auping Plaza Amersfoort, sponsor van Dames 1, biedt leden met de vernieuwde Auping hockeyvoordeelpas 10% voordeel op het gehele Auping assortiment en doneert 5% van het aankoopbedrag aan de club in de vorm van hockeymaterialen waar behoefte aan is. Nog geen Auping hockeyvoordeelpas ontvangen? Mail naar [email protected].