Triple A Businessclub bij Pon Dealer Amersfoort

donderdag 15 november 2018   |   17:30 - 21:00   |   Pon Dealer Amersfoort, Industrieweg 11
AMHC Businessclub heet haar leden en genodigden donderdagavond 15 november van harte welkom bij de Triple A Businessclub bij Pon Dealer Amersfoort aan Industrieweg 11.

Vanaf 17:30 uur - Ontvangst
18:00-18:45 uur - Walking diner met welkom door Jeroen Stomphorst
De presentatie is inmiddels in vertrouwde handen bij onze Amersfoortse NOS Studio Sport presentator.
18:45-19:00 uur - Ontwikkelingen Triple A Businessclub
19.00-20:00 uur - Mobiliteit voor de stad van morgen door Raymond Gense
Als Director Future Technology & Public Affairs bij Pon Holdings ontwikkelt Raymond slimme oplossingen voor toekomstige mobiliteitsbehoeften. Na zijn verhaal heb je gegarandeerd een andere kijk hebben op je eigen mobiliteitsvraagstukken en het bezit van vervoersmiddelen.
Vanaf 20.00 uur - Afsluitende borrel

DEELNAME
Initiatieven van de Triple A Businessclub zijn kosteloos toegankelijk voor leden en genodigden van AMHC Businessclub en de mede-organiserende AFC Quick 1890 Businessclub en ALTA Businessclub.

Ben jij er ook bij? Meld je vóór 8 november aan via [email protected] of bel eerst met Pascal van der Tuin (06 11 397 148). We nodigen je ook van harte uit een introducé mee te nemen; meld ook je introducé wel van tevoren aan.