End-of-season BBQ alle leden

zondag 16 juni 2019   |   15:30 - 22:00   |   Clubhuis AMHC
BBQ en huldiging kampioenen @AMHC
End of Season BBQ zondag 16 juni van 16.00-20.00 uur

Nog even en het einde van het hockey seizoen is alweer daar. Evenals afgelopen jaar organiseert AMHC een feestelijke slot-BBQ met muziek voor alle leden. Daar kunnen alle leden en teams (Funkey, junioren, trimhockey/ G-hockey/senioren/veteranen) samen met vaders, moeders, broertjes en zusjes het hockeyseizoen gezamenlijk afsluiten.

Om 16.30 uur worden de (zaal)kampioenen gehuldigd en alle vrijwilligers in het zonnetje gezet. Komen jullie ook allemaal? Dan maken we er een mooi feestje van!

Voor kinderen is er een springkussen en natuurlijk kan iedereen lekker hockeyen. Wellicht ook leuk om voorafgaand nog een ouder-kind wedstrijd te spelen? Mocht je dat willen, laat het ons dan even weten ivm de bezetting van de velden....

Kaartjes kopen kan online via Lisa (inloggen en dan via >club>evenementen of op je telefoon rechtsonder>meer>evenementen) of aan de bar. De BBQ kost €15,00 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen €7,50. Bij anakoop van 10 kaartjes, krijg je 1 kaartje gratis!
Vrijwilligers worden vrijgesteld van kosten voor de BBQ en hebben hierover een mail ontvangen.

VegetariĆ«rs of mensen met dieetwensen kunnen dit aangeven via een mail naar: [email protected]

Tot 16 juni!

Daan, Mike, Ines, Corine en Karlijn