End-of-season BBQ alle leden

zondag 17 juni 2018   |   15:30 - 21:30   |   Clubhuis AMHC
End of Season BBQ

Nog even en het einde van het hockey seizoen is alweer daar. Anders dan voorgaande jaren organiseert AMHC een feestelijke slot-BBQ met live muziek voor alle leden. Daar kunnen alle leden en teams (Funkey, junioren, trimhockey/ G-hockey/senioren/veteranen) samen met vaders, moeders, broertjes en zusjes het hockeyseizoen gezamenlijk afsluiten. Daar horen uiteraard ook de huldiging van de (zaal)kampioenen bij en het bedanken van alle vrijwilligers. Komen jullie ook allemaal?

Kaartjes kopen kan online via Lisa (inloggen en dan via >club>evenementen) of aan de bar. De BBQ kost €15,00 voor volwassenen. Kinderen tm 12 jaar betalen €7,50. Vrijwilligers worden vrijgesteld van kosten voor de BBQ en zullen hierover nog een mail ontvangen.

VegetariĆ«rs kunnen dit aangeven via een mail naar: [email protected]

Tot 17 juni.
De evenementencommissie.