Familie hockeytoernooi

zondag 5 juni 2022   |   09:00 - 21:00   |   Clubhuis AMHC
Het wachten is voorbij lieve mensen: het AMHC familietoernooi komt eraan!

Op zondag 5 juni gaan we met z'n allen Into the Movies en rollen we samen met Serva Volvo de rode loper voor jullie uit. Jullie zijn en blijven immers de sterren van onze mooie club.

Het familietoernooi is laagdrempelig en is elk jaar weer een groot succes omdat gezelligheid en samen spelen hand in hand gaan. Iedereen is welkom: jong en oud, groot of klein, hockeyervaring of niet. We geven elkaar de ruimte, doen aan fair play en laten vooral de kinderen centraal staan.

Welke familie schittert dit jaar het meest en gaat er met de prijs van door? Welke outfits stelen de show, wie heeft de beste teamnaam en welke familie bezit de meeste filmkennis?

Op deze en andere vragen krijgen we op 1e Pinksterdag een antwoord. Het belooft een super leuke dag te worden. Dus regel een team, regel een coole naam passend in het thema, regel een outfit, schrijf je in, en dan regelen wij de rest!

Kosten: €22,50 per persoon en kinderen t/m 12 jaar: €17,50
Inschrijven kan op onderstaande link:

Tot de 5e Juni. We hebben er zin in!
De Fugazi Family