Triple A Businessclub by AMHC-ALTA-AFC Quick 1890

vrijdag 25 mei 2018   |   15:00 - 22:00   |   Clubhuis ALTA, Mr. Th. Heemskerklaan 32
Na het daverende succes van de 1e "Eemlandse Hockey Businessclub" met 127 deelnemende ondernemers en genodigden, heet AMHC Business AMHC Business Club haar leden en andere genodigden vrijdag 25 mei van harte welkom nij de 1e "Triple A Businessclub".

T R I P L E - A - B U S I N E S S C L U B
Triple A Businessclub is een uniek samenwerkingsverband tussen de 3 Amersfoortse traditieclubs: AFC Quick 1890, AMHC (1912) en ALTA (1920). Met respect voor traditie en gericht op groei is Triple A Businessclub het nieuwe platform voor betrokken ondernemers met hart voor de Amersfoortse sport.

Vrijdag 25 mei ontvangt Triple A Businessclub deelnemers bij tennisvereniging ALTA tijdens een speciaal event: een sportief middagprogramma met geanimeerd avondprogramma op de vooravond van het openingsweekend Eredivisie 2018, waarin tennistoppers actief zijn die normaal spelen op de ATP/WTA/ITF toernooien.

P R O G R A M M A
Vanaf 15:00 uur - Ontvangst middagprogramma *

15:30-17:30 uur - ALTA Bedrijven Tiebreak Dubbel Toernooi of Tennis Clinic o.l.v. Tennis Academy Kockx m.m.v. oud-toptennissers Sjeng Schalken en Tom Nijssen

Vanaf 17:30 uur - Ontvangst avondprogramma **

18:00-19:00 uur - Interviews Jeroen Stomphorst van NOS Studio Sport met Sjeng Schalken, Tom Nijssen en andere gasten uit de Amersfoortse sportwereld en presentatie van ALTA's Eredivisie Gemengd Team 2018

Vanaf 19:00 uur - Borrel, barbecue en muziek met de legendarische Amersfoortse barkeepers Rien, Richard en Sammy achter de tap en de grillmasters van Weber Original Store Amersfoort aan het vuur

D E E L N A M E
Initiatieven van zowel "Triple A Businessclub" als "Eemlandse Hockey Businessclub" zijn kosteloos toegankelijk voor leden en genodigden van AMHC Business Club en de andere mede-organiserende businessclubs.

Geïnteresseerd? Meld je tijdig aan via [email protected] of bel eerst met Pascal van der Tuin (06 11 397 148) of Henric Keetell (06 20 612 314). We nodigen je ook van harte uit een introducé mee te nemen; meld ook je introducé wel van tevoren aan.

* Deelname aan ALTA Bedrijven Tiebreak Dubbel Toernooi of Tennis Clinic is kosteloos voor AMHC Business Club leden en genodigden - Anders bedraagt inschrijfgeld €125 per dubbelteam respectievelijk €75 per clinic deelnemer - In alle gevallen inschrijven vóór 12 mei a.s. via [email protected] o.v.v. speelsterkte

** Aanmelden vóór 19 mei a.s. via [email protected]