header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Agenda

Nog geen agenda punten.
Bekijk hele agenda

Donatie AMHC-leden aan voedselbank

Algemeen

Nieuwsfoto
29-5 Diverse van onze leden hebben overtollige 'coronabarvoorraad' gedoneerd aan de voedselbank Amersfoort. De voedselbank was er blij mee en de barvoorraad is weer op peil. Hartelijk bedankt voor jullie donatie!
De barcommissie

Lees verder

Hockey Instuif zondag 14 juni 2020

Junioren

Nieuwsfoto
29-5Lijkt hockey jou een leuke sport? Ben je tussen 5 en 10 jaar? Probeer het uit! Geef je op en speel mee. Op zondag 14 juni 2020, van 9.30 tot 10.30 uur. Opgeven of vragen via [email protected] . Sticks zijn aanwezig en je krijgt een (gratis) bitje. In verband met corona-maatregelen mogen ouders het terrein niet betreden.

Lees verder

Nationale hockeykampen op AMHC van 20-24 juli

Junioren

Nieuwsfoto
9-5 Gratis stick bij hockeykamp in zomer op Amersfoort De Nationale (Top-)hockeykampen worden van 20-24 juli georganiseerd op Amersfoortse MHC. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Het kamp staat o.l.v . een (Jong-)Oranje speler of een speler uit de hoofdklasse. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij?

Lees verder

Nationale Hockeykampen in 2020 bij jou op de club!

Junioren

Nieuwsfoto
11-2Yes! Ook in 2020 zijn er weer de Nationale Hockeykampen. Het duurt nog even, maar wij zijn al druk aan het voorbereiden om de kampen op jouw club de leukste ooit te maken! Met een Olympisch thema en een Masterclass van Jong-Oranje spelers , wordt het een kamp om nooit te vergeten. Daarnaast is er weer een super tof programma geschreven om het beste uit jezelf te halen. Aankomende mei- en

Lees verder

Sportways hockeykampen op AMHC (26 t/m 28 augustus 2020)

Junioren

Nieuwsfoto
27-12 SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de zomervakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen ( lees

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren