header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Klus mee bij AMHC

Algemeen

Nieuwsfoto
15-1Er liggen een paar klusjes te wachten in het clubhuis, daarvoor zoeken we een paar handige handjes. Nog even en we gaan van de zaal naar het veld, en dus naar ons mooie clubhuis. Wie komt er een paar uurtjes helpen om te zorgen dat het clubhuis er dan weer piekfijn uit ziet?
Kom helpen op een van de volgende klusdagen:

Lees verder

Geslaagde Pubquiz 2019

Algemeen

Nieuwsfoto
12-1Op vrijdagavond 11 januari werd weer de jaarlijkse Pubquiz gehouden. Er was een geweldige opkomst van meer dan 100 leden! De winnaars van vorig jaar (Rutger, Vincent, Sander en Jay) bedankt voor de organisatie en Pleuni voor de geweldige presentatie! Winnaars van de Pubquiz waren Heren Veteranen B.Lees verder

Watervelden in winterslaap

Algemeen

Nieuwsfoto
6-12 Vanaf 10 december zijn de watervelden (veld 1 en veld 2) in winterslaap. Dat wil zeggen dat de sproei-installatie is afgesloten. Bespelen kan alleen als het veld nat genoeg is en niet bevroren.

Lees verder

GALA D1 en H1 (2 februari)

Plezier

Nieuwsfoto
28-11 Het gala is verzet!! Wegens omstandigheden hebben wij moeten besluiten het gala te verzetten.Het gala zal nu plaatsvinden in het nieuwe jaar en wel op zaterdag 2 februari 2019! Houd deze datum vrij en zorg ervoor dat je erbij kunt zijn, want deze editie wil je echt niet missen!

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren