header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

C&D KIDSPOWER HOCKEYKAMP op Amersfoort van 20-08 t/m 22-08

Junioren

Nieuwsfoto
9-7 Het coole C&D KidsPower hockeykamp is er weer in de zomervakantie voor de sportieve en hockey gekke superstars van 10 t/m 13 jaar. Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 17.00 uur gaat iedereen lekker naar huis om uit te rusten en te slapen. 

Lees verder

E&F KIDSPOWER HOCKEYKAMP op Amersfoort van 20-08 t/m 22-08

Junioren

Nieuwsfoto
9-7 Het mega gave E&F KidsPower hockeykamp is er weer in de zomervakantie voor de sportieve en hockey gekke kids van 6 t/m 9 jaar. Heerlijk om zo de zomervakantie te beginnen en stiekem je al voor te bereiden op volgend seizoen. Iedere dag beginnen we rond 9.00 uur en om 17.00 uur gaat iedereen voldaan naar huis om uit te rusten en te slapen. 

Lees verder

Nieuwe ledenbijeenkomst (1 september)

Algemeen

Nieuwsfoto
6-7 Aan alle nieuwe leden van AMHC
Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang, de teamindelingen zijn bekend en het trainingsschema staat bijna online. Voordat het nieuwe seizoen van start gaat, willen we op zaterdag 1 september alle nieuwe (jeugd)leden en hun ouders graag welkom heten op de club. 

Lees verder

Stay Fit Bootcamp A en B jeugd start zaterdag 30 juni

Junioren

Nieuwsfoto
25-6 Speciaal voor de A en B-jeugd is er tijdens de zomerstop Stay Fit Bootcamp, elke zaterdag van 10.30-11.30 in Bos Birkhoven. Deze training start op zaterdag 30 juni en eindigt op zaterdag 18 augustus. De training wordt verzorgd door The Bootcamp Club, het meetingpoint is de ingang van AMHC. 

Lees verder

Zomerstopactie The Bootcamp Club

Algemeen

Nieuwsfoto
22-6 Voorkom blessures tijdens de voorbereiding door tijdens de zomerstop lekker te blijven sporten. Onze nieuwe sponsor The Bootcamp Club heeft speciaal voor AMHC-leden (en hun gezinsleden) een zomerstopactie waarbij je met korting kunt bootcampen: 5x trainen voor € 30 ipv €45,-

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren