header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

NK Jong Senioren (24 juni)

Senioren

Nieuwsfoto
25-6Afgelopen zondag organiseerde de KNHB voor de tweede keer het NK Jong Senioren op AMHC. Hierbij een impressie. Met dank aan Nico Bos voor de foto's.
Bekijk je dit via de app? Kijk dan op de website ( https://www.amhcamersfoort.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=163 ) voor foto's.  

Lees verder

Stay Fit Bootcamp A en B jeugd start zaterdag 30 juni

Junioren

Nieuwsfoto
25-6 Speciaal voor de A en B-jeugd is er tijdens de zomerstop Stay Fit Bootcamp, elke zaterdag van 10.30-11.30 in Bos Birkhoven. Deze training start op zaterdag 30 juni en eindigt op zaterdag 18 augustus. De training wordt verzorgd door The Bootcamp Club, het meetingpoint is de ingang van AMHC. 

Lees verder

Zomerstopactie The Bootcamp Club

Algemeen

Nieuwsfoto
22-6 Voorkom blessures tijdens de voorbereiding door tijdens de zomerstop lekker te blijven sporten. Onze nieuwe sponsor The Bootcamp Club heeft speciaal voor AMHC-leden (en hun gezinsleden) een zomerstopactie waarbij je met korting kunt bootcampen: 5x trainen voor € 30 ipv €45,-

Lees verder

Zomeravondhockey senioren/veteranen

Senioren

Nieuwsfoto
20-6 Beste Allemaal,
Helaas is er weer een mooi hockeyseizoen voorbij. Om ook buiten het hockeyseizoen actief bezig te zijn en gezelligheid te bieden voor senioren en veteranen gaan de gewone trainingen naadloos over in de zomertrainingen, startend as donderdag 21 juni 2018.

Lees verder

De teamindelingen van de A,B,C en D jeugd voor 2018-19 zijn bekend!

Junioren

Nieuwsfoto
17-6De kampioenen van dit jaar zijn vandaag bij de bbq gehuldigd. Gefeliciteerd iedereen! Tijd om ons op het komende seizoen te richten en de nieuwe teams bekend te maken.

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren