header foto
AMHC Amersfoort
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Agenda

Nog geen agenda punten.
Bekijk hele agenda

Beperkte parkeermogelijkheden

Algemeen

Nieuwsfoto
21-9Let op - de parkeermogelijkheden zijn nog steeds beperkt. Kom zoveel mogelijk met de fiets. Eventueel parkeren bij Superfun en dan een klein stukje lopen.

Lees verder

Word Picnic Team van de Week!

Algemeen

Nieuwsfoto
17-9 En win met jouw team een derde helft t.w.v. 25 euro!

Welk team heeft dit weekend het vaakst gescoord? Welk team bleef lachen, ondanks de stromende regen? In samenwerking met Picnic kiest jouw club elke week een Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic.


Lees verder

Week van de scheidsrechter 6-14 oktober

Algemeen

Nieuwsfoto
12-9 Speciaal tijdens de Week van de Scheidsrechter zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje! Dankzij hun begeleiding kunnen alle spelers op elk niveau iedere week lekker hockeyen. Daar mogen we soms best wat meer bij stilstaan. Dit jaar is de Week van de Scheidsrechter van 6-14 oktober.


Lees verder

Nationale Sportkampen: €20,- voordeel tot 17 september

Junioren

Nieuwsfoto
11-9 Van 24 t/m 26 oktober zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen op Amersfoort: Hockey-, Tophockey- en Sport&Spelkampen.  Ontwikkel verder door tijdens de herfstvakantie en zorg dat jij NEXT LEVEL gaat. Word jij dit jaar de sterspeler van je team?  De kampen starten 9:30 en om 16:30 is het programma afgelopen, gezonde lunch en tussendoortjes zijn

Lees verder

AMHC Amersfoort gaat cashless...

Algemeen

Nieuwsfoto
5-9 Vanaf 1 september 2018 is AMHC Amersfoort cashless en kan alleen (contactloos) worden betaald met uw bankpas óf met de clubkaart van AMHC Amersfoort. Aan de bar wordt geen contant geld meer geaccepteerd. Het cashless betalen wordt geïntroduceerd om snel en simpel te kunnen betalen aan de bar, zodat het barpersoneel u sneller kan bedienen. Het niet langer werken met contanten zorgt ook voor

Lees verder

Dit zijn onze trotse sponsoren