Keistad CD Toernooi op 23 juni

Nieuws afbeelding 23-3-2018
AMHC organiseert voor de zesde keer het Keistad CD toernooi op zaterdag 23 juni 2018. Teams vanaf de eerste klasse tot breedte teams kunnen zich inschrijven.

Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden gedurende de hele dag. Ook zijn er een strafbalcompetitie en verrassingsactiviteit.

Met het all-inclusive pakket is gedurende de dag al het eten en drinken inbegrepen: een heerlijke lunch, een borrelhap in de middag, limonade voor de grijp en alles wat jullie nodig hebben voor een sportieve dag.

De kosten zijn € 200 per team. We gaan daarbij uit van maximaal 15 spelers en 2 begeleiders. Meerprijs voor extra personen is € 15 euro per persoon.
De ontvangst is om 9 uur en om 9.30 uur starten de eerste wedstrijden. Het toernooi wordt rond 18.00 uur afgesloten.

We hopen natuurlijk dat veel teams van AMHC zich weer inschrijven! Dat kan door het bijgevoegde inschrijfformulier te sturen aan [email protected]

De Keistad Toernooicommissie
Inschrijformulier Keistad CD Toernooi 2018(1).docx