Triple A Businessclub by ALTA - AFC Quick 1890 - AMHC

Nieuws afbeelding 13-4-2018
AMHC Business Club heet haar leden en andere genodigden vrijdag 25 mei van harte welkom op de 1e bijeenkomst van Triple A Businessclub.

Triple A Businessclub is een uniek samenwerkingsverband tussen de Amersfoortse traditieclubs AFC Quick 1890, AMHC (1912) en ALTA (1920). Met respect voor traditie en gericht op groei is Triple A Businessclub het nieuwe platform voor betrokken ondernemers met hart voor de Amersfoortse sport.

Vrijdag 25 mei ontvangt Triple A Businessclub deelnemers tijdens een speciaal event bij tennisvereniging ALTA op de vooravond van de start Eredivisie 2018. Aan de Eredivisie nemen nationale en internationale tennistoppers deel die normaal spelen op de ATP/WTA-tour. Nadere informatie over de programmering volgt.

Initiatieven van Triple A Businessclub zijn toegankelijk voor leden van de eigen business clubs van de initiatoren. Ge├»nteresseerd? Neem contact op via [email protected] of bel Pascal van der Tuin (06 11 397 148) of Henric Keetell (06 20 612 314).