Rutger Jansen nieuwe coach van Amersfoort Dames 1

Nieuws afbeelding 20-4-2018
Rutger Jansen is door AMHC Amersfoort aangesteld als coach van Dames 1 voor het seizoen 2018/2019. Hij volgt hiermee Anita Beecheno op. Rutger is een bekende binnen de club. De afgelopen jaren heeft hij als trainer/coach voor AMHC onder andere Dames 2 naar de top van de reserve eerste klasse geloodst en draait hij met JB1 mee in de top van de Super B. Ook is Rutger actief als Technisch Coördinator en trainer van de jongste jeugd.

De afgelopen drie seizoenen heeft Anita gezorgd voor stabiliteit en het team het spelplezier laten terugvinden. De volgende stap is dat de selectie wordt versterkt met eigen jeugd en ambitieuze spelers uit de nabije regio zodat er weer naar boven gekeken kan worden in de competitie. AMHC ziet in Rutger de juiste persoon om deze stap met de Dames 1 te maken.

AMHC is erg verheugd de opvolging van Anita in een vroeg stadium rond te hebben zodat de club zich samen met Rutger goed op het komende seizoen kan voorbereiden. Daarnaast is AMHC blij coach talent uit eigen gelederen aan een van haar topteams te kunnen binden zoals eerder dit seizoen ook al bekend is gemaakt voor het eerste mannenteam.  De komende tijd zal AMHC samen met Rutger de staf voor volgend seizoen samenstellen.