€ 1.000,- voor je hockeyclub bij aanschaf nieuwe Volvo

Nieuws afbeelding 10-5-2018
Ben jij of is je kind lid van de club en overweeg je een nieuwe auto aan te schaffen of te leasen? Je zou dan het merk Volvo serieus kunnen overwegen. Je doet dan niet alleen jezelf een plezier, maar ook de club want die ontvangt hierdoor een mooie financiële impuls van maar liefst € 1.000,-

Spelregels:
- Jij of je kind is lid van de club
- Geldt bij de aanschaf van een nieuwe Volvo
- Aanschaf mag particulier, maar ook zakelijk zijn (geldt ook voor privélease)
De clubbonus wordt ter beschikking gesteld door Volvo Nederland en heeft daarom geen enkele invloed op het aankoop- of leasebedrag.

Uiteraard is de clubbonus niet de enige reden om voor Volvo te kiezen. Volvo biedt jou en jouw gezin in elk segment de beste veiligheid die er te verkrijgen is. Naast veiligheid is betrouwbaarheid, comfort en het fantastische Scandinavische design reden genoeg om de showroom van Serva Volvo eens te bezoeken.