Vacature AMHC accommodatie- en horecamanager

9-5-2018

Wij zoeken per 1 augustus 2018 een accommodatie/horecamanager voor onze vereniging die zorgt voor het beheer van het clubhuis, het terrein en de velden, en die zorgt voor het beheer en de organisatie van de horeca van de hockeyvereniging.

AMHC is een hockey- en lacrossevereniging met 1600 leden en beschikt over een multifunctioneel clubhuis, vijf hockeyvelden, een hockey/lacrosseveld, een miniveld en een hockeycourt. AMHC is gevestigd op sportpark Birkhoven in Amersfoort.

Wij bieden een dienstverband van gemiddeld 32 uur per week, waarbij de werktijden en dagen in overleg worden vastgesteld waarbij je met het volgende rekening moet houden:
  • tijdens het seizoen (van half augustus tot begin december en van begin februari tot eind juni) vaak meer dan 32 uur gewerkt wordt en buiten het seizoen minder;
  • een deel van het werk doordeweeks overdag gedaan wordt, maar aanwezigheid op enkele doordeweekse avonden en in het weekend essentieel is om de functie goed te kunnen vervullen.

Als accommodatie-/horecamanager voel je je thuis bij een vereniging met veel vrijwilligers, ben je communicatief vaardig en ben je in staat om het voortouw nemen bij o.a. het organiseren van evenementen.

Ons clubhuis en de terreinen zijn recent vernieuwd, jij zorgt er voor dat deze in goede conditie blijven. Daarvoor onderhoud je contacten met leveranciers (o.a. schoonmaak), stuurt vrijwilligers en stagiaires aan en bent de sleutelfiguur in de openstelling van het complex. Kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voer je zelf uit.

Als horecamanager zorg je dat we aan de geldende regelgeving voldoen, samen met de barcommissie plan je bezetting van de bar, organiseer je de horeca bij evenementen en ontwikkel je het horeca-aanbod.

Voor deze functie denken wij aan iemand met ervaring in horeca en facilitair management op MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Je hebt initiatief en lef, maar kunt ook samen met onze vrijwilligers er voor zorgen dat AMHC een mooi en gezellig complex blijft. Het bestuurslid facilitair is je directe aanspreekpunt in het bestuur, daarnaast werk je nauw samen met de barcommissie.

Spreekt deze functie je aan, woon je in (de omgeving van) Amersfoort, neem dan contact op met Marten Jan Scheffers, bestuurslid facilitair [email protected]. Een uitgebreide functiebeschrijving is beschikbaar. Je kunt ook direct je sollicitatie opsturen.