header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Einde van een tijdperk, einde van L1?

Nieuws afbeelding 24-5-2018
Een elftal is eigenlijk een levend organisme: het wordt geboren komt tot bloei en gaat uiteindelijk ten onder. Dat geldt in het bijzonder voor het elftal Veteranen L1, voorheen Veteranen C. Na dit seizoen hangen 10 van de 16 spelers hun stick aan de wilgen en daarmee houdt het elftal feitelijk op te bestaan en komt een einde aan een rijke traditie van ongeveer 35 jaar, want zo lang spelen we al samen.
De vertrekkende elftalleden nemen 484 jaren hockeyervaring mee waarvan 333 jaar bij AMHC. In die 333 jaar heeft het elftal 17 jaar de voorzittershamer in bezit gehad en verder nog 30 jaar andere bestuursfuncties bekleed om nog maar te zwijgen van de decennia die de leden van het team hebben besteed aan coaching, fluiten en allerlei commissies. Het team organiseerde op zondag eerste pinksterdag in het clubhuis een slotdiner, waarvan bijgaande foto's. Al met al hebben we bij AMHC een fantastische tijd gehad, maar aan alles komt een einde!
Peer de Vries, teammanager