header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Informatie voor keepers (E/D/C/B/A) over keeperstraining 8 juni

Nieuws afbeelding 1-6-2018
Op vrijdag 8 juni is er voor de A/B/C keepers van Amersfoort (en voor de keepers van buitenaf) selectietraining. 

Kijk goed naar onderstaand trainingsschema, we verwachten je op het tijdstip van de lijn waarin je seizoen 2018-2019 gaat keepen.
  • C-keepers          17:15 – 18:00
  • B-keepers          18:00 – 18:45
  • A-keepers          18:45 – 19:30
Niet alles hangt af van deze selectietraining. Al het hele seizoen lang houden we alle keepers van AMHC in de gaten in hun ontwikkeling, dus we hebben al een redelijk beeld van wat de keepers kunnen. Daarnaast geeft de Keepersclub van Amersfoort advies over de indeling van de keepers, dat betekent dat het nog niet definitief is.
Mocht je nog vragen hebben over de selectietraining dan kun je terecht bij Marieke Ruigrok. Schroom niet om blessures, prive-omstandigheden etc. welke invloed kunnen hebben op de training, aan te geven aan Marieke.
 
Voor alle keepers die stoppen of naar de senioren gaan is er GEEN keeperstraining!
 
Voor alle keepers die volgend jaar in de D keepen is er gewoon training van 16.30 – 17.15.
Ook voor alle E-spelers die twijfelen of het al zeker weten om in de D te gaan keepen, jullie zijn van harte welkom op het tijdstip van de D-keepers 16.30 – 17.15 te komen trainen.

Meld je graag even aan door een mail te sturen naar [email protected], met je naam, welk E-team je zit en of je vaste keeper wil worden of dat je nog twijfelt. Hopelijk kunnen we hierdoor de twijfel bij je wegnemen.