Speel safe, bitje in! Hapdag 14 september

Nieuws afbeelding 29-8-2017

Op donderdag 14 september organiseert OrtholunaSports een hapdag op AMHC. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen we om je aan te melden via de site www.ortholunasports.nl

Op maat gemaakt

Een perfect op maat gemaakt bitje bevordert je hockeyplezier en het beschermen van je tanden daarnaast geven we zelfs een jaar garantie. Je hebt de keuze uit meer dan 15 kleuren en er is zelfs een speciaal AMHC-clubbitje. Een hockeybitje kost voor de F-jeugd €19,95 E-jeugd €39,95 C/D-jeugd €49,95 en A/B/Senioren €59,95. Voor hockeyers met een beugel hebben wij een speciaal beugelbitje voor €49,95 met de garantie zolang je slotjes draagt het bitje goed blijft passen met garantie.

Aanmelden

Geef je tot 24 uur van tevoren op via www.ortholunasports.nl en klik op aanmelden, je krijgt hierna een bevestigingsmail van jouw gekozen tijd. Het bitje wordt binnen 14 dagen bij je thuisbezorgd. Je kan pinnen en contant betalen. De factuur kan je declareren bij je zorgverzekering, een aantal geven aanvullend een vergoeding; code M61.

Kan jij niet op deze dag? Maak dan een afspraak voor het happen op een andere club in de omgeving of bij ons in de praktijk in Amersfoort. Je kunt ook een afspraak maken voor je team of trimhockeygroep. Als je met meer dan 8 spelers een bitje wilt, komen we met onze express-service langs op de training of voor/na de wedstrijd. Mail even naar [email protected] voor een afspraak.