Het AMHC uittenue en de spelregels voor de verschillende tenues

Nieuws afbeelding 14-6-2018
Met ingang van volgend seizoen is het AMHC spelerstenue compleet. Naast het thuistenue dat bestaat uit het rode shirt met de grijze rok of broek heeft AMHC ook een officieel uittenue.

Het bestaat uit een donkerblauw shirt met AMHC logo en donkerblauwe sokken. Rok of broek zijn hetzelfde als het thuistenue. De introductie van een officieel AMHC uittenue biedt als groot voordeel dat er niet jaarlijks door nieuwe teamsamenstellingen discussie is over wat het uitshirt is en dat ouders en leden gedwongen zijn om een nieuw shirt aan te schaffen. Het uitshirt is verkrijgbaar bij Intersport Van Dam in Soest, de exclusieve kledingleverancier van AMHC. Tot 7 juli kun je dit aanschaffen met korting!

Lees hier meer over de spelregels voor de verschillende tenues:

Spelregels - Thuistenues
Het thuistenue (grijze rok/broek, rode sokken met logo en rood/grijs shirt) is voor alle leden met uitzondering van de Benjamins verplicht en dient te worden aangeschaft. Dit is een officieel tenue en verkrijgbaar bij Intersport Van Dam in Soest.

Spelregels - Uittenues
Álle teams (1e lijnsteams/breedteteams/seniorenteams) spelen vanaf seizoen 2018/2019 – bij uitwedstrijden waar de tegenstander in het rood speelt – in het officiële blauwe UIT-shirt.
Benjamins en E en F teams spelen in het blauw (niet persé het officiële shirt).

Ook het UIT-shirt is verkrijgbaar bij Intersport van Dam in Soest. Tot 7 juli 2018 verkrijgbaar met korting!

Spelregels - AMHC-Clubpakken
Vanaf seizoen 2018/2019 spelen alle teams in het AMHC clubpak, een officieel trainingspak, waarin ook Dames 1 en Heren 1 lopen. Kortom alle teams van AMHC. De teams zijn daarmee goed herkenbaar, hetgeen de trots alleen maar zal vergroten!

Deze pakken zijn niet verplicht. Op dit moment zijn de pakken met 35% korting te verkrijgen bij Interport Van Dam.