header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zomeravondhockey senioren/veteranen

Nieuws afbeelding 20-6-2018
Beste Allemaal,

Helaas is er weer een mooi hockeyseizoen voorbij.
Om ook buiten het hockeyseizoen actief bezig te zijn en gezelligheid te bieden voor senioren en veteranen gaan de gewone trainingen naadloos over in de zomertrainingen, startend as donderdag 21 juni 2018.

Ook belangrijk om de fitheid opgebouwd gedurende het seizoen te prolongeren, dat gewilde 'strakke badkleding-lijf' te bereiken, fitheid voor het volgende seizoen voor te bereiden, om niet 'in dat zwarte gat van wat te doen met al die vrije tijd nu het seizoen voorbij is' te vallen, niet saai op de bank in slaap te vallen met de zapper in de hand, ....enz.

De geplande aanvang is om 20.30  omdat de meeste dames daar de voorkeur aan geven. De standaardtijd de laatste 10+ jaren was 21.00 dus een groot deel van de mensen zal rond 21.00 aankomen/beginnen, sluit is om 23.30 maar wordt uiteindelijk bepaald door de persoon die sluit draait die dag (de 'key master').

Ter verduidelijking van de activiteiten, er zullen geen trainers aanwezig zijn (tenzij 'in burger' als spelers) en een trainingsavond zal ongeveer bestaan uit inslaan, ± gelijke partijen maken, onderlinge wedstrijd (of wedstrijden afhankelijk van de opkomst), meestal openen van de bar nadien.
Aan de bar zal alleen plastic geld geaccepteerd worden, oftewel teampas (favoriet) of pinpas.
Zegt het voort….

Tot donderdag!