Oefenwedstrijden AMHC Dames 1

Nieuws afbeelding 7-8-2018
Het hockeyseizoen gaat weer bijna van start. Onze trainingen starten op dinsdag 14 augustus en de oefenwedstrijden staan gepland.
We hebben veel zin in het nieuwe seizoen. Het Dames 1 team heeft een aantal nieuwe gezichten. Dit seizoen is er een nieuwe staf met veel nieuwe idee├źn en plannen. Daarover houden we jullie op de hoogte.
Dames 1 staat te trappelen om zich aan jullie te presenteren. De oefenwedstrijden is een goede start hiervoor. We hopen dat jullie erbij zijn!

Programma Dames 1:
Dinsdag 21 augustus                     20.00 uur Oefenwedstrijd thuis tegen Leusden D1 (Veld 1)
Zondag 26 augustus                      12.30 uur Oefenwedstrijd thuis tegen USHC D1 (Veld 1)
Vrijdag 31 augustus                       20.30 uur Oefenwedstrijd thuis tegen Berkel en Rodenrijs D1 (Veld 1)
Zondag 2 september                     12.30 uur Oefenwedstrijd uit tegen Qui Vive D1
Zondag 9 september                     Start competitie thuis tegen EHV D1

Tot op het hockeyveld!