Met spoed gezocht: Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 12-8-2018
Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor de Jongste Jeugd? Dat kan door als wedstrijdsecretaris de Jongste Jeugd competities goed te laten verlopen.

Wat houdt de functie in?
  • Als Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd maak je deel uit van het team Wedstrijdsecretariaat, die je snel en goed op weg kunnen helpen in deze rol.
  • Je verzorgt de communicatie tussen de KNHB en Wedstrijdsecretarissen JJ van de clubs in de regio met de Lijnhoofden en de Teammanagers van de JJ van AMHC. Denk hierbij aan informatie over gewijzigde spelregels, de indeling van de JJ teams per kwartaal, uitnodigingen voor toernooien, informatie van clubs over parkeren of andere logistieke zaken.
  • Na afloop van de wedstrijden controleer je in LISA of alle teams hun wedstrijden netjes hebben afgerond en onderneemt actie daar waar nodig (Iedere week moeten alle wedstrijdformulieren ingevoerd zijn, zodat de bond deze kan verwerken. Jij controleert of deze allemaal ingevuld zijn. Meestal is dit enkel een controle, soms moet je een teammanager er nog even op attenderen).
  • Aan het begin van het seizoen organiseren we een informatie-avond voor de teammanagers en -coaches. De informatieverstrekking m.b.t. de wedstrijden en spelregels JJ komt van jouw kant. Gedurende het jaar fungeer jij ook als vraagbaak.
  • Op enkele zaterdagochtenden help je achter de Wedstrijdtafel.
  • Je organiseert eventueel oefenwedstrijden in samenwerking met de teammanagers.
  • In het winterseizoen co├Ârdineer je in overleg de Midwintercompetitie (planning, afgelastingen, afronding formulieren).
  • Tijdens het seizoen zal er ook een vergadering met de KNHB en alle Wedstrijdsecretarissen JJ uit de regio plaatsvinden. Hierbij ben je aanwezig en vertegenwoordig je de JJ van AMHC.
  • Je helpt mee met de organisatie van de Slotdag.

Heb je interesse of eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Inge Besemer, wedstrijdsecretaris Junioren, [email protected]