Bitjeshapdagen 4 en 8 september

Nieuws afbeelding 3-9-2018
Speel safe, bitje in! Kom happen op dinsdag 4 of zaterdag 8 september en start het nieuwe seizoen met een goed passend bitje!

Voorkom wachttijd en meld je NU aan op: www.ortholunasports.nl

Ortholunasports staat op dinsdagavond 4 september (18.00-20.00 uur) en zaterdag 8 september met de hapbus bij AMHC.

Je kiest uit meer dan 15 kleuren en er is een speciaal AMHC bitje.
  • F-jeugd €19,95
  • E-jeugd €39,95
  • C/D-jeugd €49,95
  • A/B/Senioren €59,95
  • Beugelbitje €49,95.
  • Clubbitje/ Glitterbitje + €5,- extra

Aanmelden
Een op maat gemaakt bitje biedt de beste bescherming. Het is comfortabeler waardoor het dragen een plezier is. Een bitje van OrtholunaSports is van hoogwaardige kwaliteit met een betere pasvorm, waardoor je beter ademhaalt en praat.

Geef je tot 24 uur van tevoren op via www.ortholunasports.nl (aanmelden), je krijgt een bevestigingsmail van jouw tijd. Het bitje wordt binnen 3 weken thuisbezorgd. Je kan betalen met pin of contant.

Kan jij niet deze dag? Maak dan een afspraak voor het happen op een andere club in de omgeving of bij onze praktijk in Amersfoort. Als je met meer dan 8 spelers een bitje wilt, komen we met onze express-service langs op de training of voor/na de wedstrijd. Mail naar [email protected].