Auping hockeyvoordeelpas sponsort jouw rust én AMHC

Nieuws afbeelding 30-8-2018
Auping Plaza Amersfoort, sponsor van Dames 1, biedt jou met de vernieuwde Auping hockeyvoordeelpas 10% voordeel. En daarmee sponsor jij ook meteen AMHC, want Auping Plaza Amersfoort doneert 5% van jouw aankoopbedrag aan de club. Dat is dus dubbelop scoren!

HOE WERKT DE AUPING HOCKEYVOORDEELPAS?

Met de hockeyvoordeelpas ontvang je bij Auping Plaza Amersfoort aan de Limburgsestraat het hele jaar door 10% voordeel op het gehele Auping assortiment. Loopt er op het moment van jouw aankoop een tijdelijke Auping actie, dan ontvang je daar bovenop nog eens 5% extra pasvoordeel*. De hockeyvoordeelpas is geldig voor alle leden van jouw gezin, alleen niet inwisselbaar tegen contant geld.

AMHC ontvangt aan het einde van het seizoen 5% van het totaalbedrag dat door alle clubleden gedurende het hockeyseizoen bij Auping Plaza Amersfoort is besteed. Dit gebeurt in de vorm van hockeymaterialen waar behoefte aan is.

HOE ONTVANG JE JOUW AUPING HOCKEYVOORDEELPAS, OF RETOURNEER JE EEN PAS?

Omdat je lid bent van AMHC ontvang je binnenkort via je teamaanvoerder (senioren) of teammanager (jeugd) de Auping hockeyvoordeelpas. Stel je hier geen prijs op of ontvangt je gezin meerdere passen? Lever de ongewenste of overtollige pas(sen) dan a.j.b. in via de daarvoor bestemde box op de bar in het clubhuis.

* N.B. Dit is onder voorbehoud van wijzigingen.