Goud voor D45+ team op WK masters

Nieuws afbeelding 2-9-2018 AMHC-leden Karlijn Verwers (DVB) en Saskia van den Muijsenberg (DVA)  hebben met het Nederlandse Dames 45+ team goud gewonnen op de WK masters in Barcelona. Het D40+ team met Pleuni Niezing (DVA) en Eline van der Veen (DVA) werd vierde en het D50+ team met Nicole Mochel werd vijfde. Dames, hartelijk gefeliciteerd met deze fantastische resultaten!!

Wat is Masters Hockey Nederland?
Masters Hockey Nederland is een vereniging voor actieve hockeyers van 35 t/m 59 jaar. Ze doen mee aan de internationale masters ontmoetingen, waarvan het EK en het WK de belangrijkste zijn. Maar ze organiseren ook internationale ontmoetingen, onderlinge wedstrijden en trainingen. Het spelen van wedstrijden in het kader van speciale gelegenheden hoort ook tot de mogelijkheden. Ze proberen hierbij een zo hoog mogelijk niveau van spelers te hebben.