GOED NIEUWS!!!

Nieuws afbeelding 3-9-2018
Heb jij het AMHC clubpak en/of uitshirt vóór 1 augustus besteld?

Deze kunnen vanaf 10 september worden opgehaald bij Intersport Van Dam.

Heb je het donkerblauw uitshirt (verplicht) eerder nodig i.v.m. met een uitwedstrijd? Dan is dit geen probleem! Deze kunnen vanaf 3 september opgehaald worden.

Bestellingen van complete teams (clubpakken en/of uitshirts) worden uitgeleverd via de betreffende contactpersoon van het team en de afdeling Teamsport van Van Dam.

Vanaf medio september zijn de nieuwe thuisshirts (rood/grijs) te koop. Datum volgt nog.

NOG MEER GOED NIEUWS!!!

Heb je nog geen tijd gevonden om het AMHC clubpak en/of te het verplichte (blauwe) uitshirt te bestellen? De kortingsactie loopt nog tot en met 22 september. Na deze datum komt de korting te vervallen.

Tot en met 22 september zijn de clubpakken aan te schaffen met 35% korting! Ook ontvang je tot die datum een korting op het uitshirt:

Pak Reece Varsity

Jack rood en broek blauw

kinderen van € 81,50 voor € 52,50

volwassen van € 86,50 voor € 56,50

Pak Reece Core

Jack met capuchon rood en broek blauw

kinderen van € 84,- voor € 54,50

volwassen van € 89,- voor € 57,50

Uitshirt Reece blauw

Kinderen en volwassenen € 33,99 voor € 27,50

Je kunt ze passen en bestellen bij Intersport Van Dam in Soest.

Note: Richtlijn vanuit het KNHB voor het gebruik van het uittenue luidt als volgt: 'Spelers zijn verplicht alle officiële competitiewedstrijden in het standaardtenue (rood/grijs) te spelen. Dit is het thuistenue van de eigen vereniging.

Wanneer het thuistenue in uitwedstrijden teveel lijkt op het tenue van de thuisspelende vereniging, dan past de bezoekende vereniging zijn/haar tenue (tenminste shirt en kousen) aan. Er wordt dan gebruik gemaakt van het zogeheten uittenue (blauw/grijs).

Wij wensen jullie een mooi hockeyseizoen!

Met vriendelijke groet,

namens de Sponsorcommissie,