Een kijkje in de keuken bij Dames 1 (door MD6)

Nieuws afbeelding 9-9-2018
Afgelopen zondag (9 sept) hadden wij, de meiden van de MD6,  als eerste van de 1ste jaar d-tjes de eer om een kijkje te mogen nemen in de keuken van Dames 1: wij waren namelijk als Team van de Week uitgenodigd voor een heuse Meet en Greet. Een supertof initiatief en een uitgelezen mogelijkheid om de toppers van Dames 1 wat beter te leren kennen en eens van dichtbij aan te werk te zien. En dichtbij was het zeker want het hele team mocht Dames 1 begeleiden bij de line-up voorafgaand aan de wedstrijd!!
Maar er was meer: voor aanvang van de wedstrijd kreeg het hele team nog een leuke clinic van twee meiden van de MB1. Met de wedstrijd van zaterdag nog in de benen, gaven wij allemaal nog een keer vol gas!

De clinic werd afgesloten met het nemen van shoot-outs. De winnaars, Wende en Laura, mochten afslaan bij de wedstrijd van Dames 1 en mochten, om iedereen vast het goede gevoel te geven, een keertje scoren bij de tegenstander.
Tijdens de wedstrijd hebben wij fanatiek aangemoedigd wat Dames 1 ongetwijfeld heeft geholpen om een snelle 0-3 en 2-4 achterstand om te buigen naar een 4-4 eindstand.

Maar wij vonden het een 5-4 overwinning want we tellen het ‘doelpunt’ van Wende en Laura stiekem lekker mee.

Dames 1, meiden van de B1 onwijs bedankt voor deze zeer geslaagde en leerzame middag en de mooie oorkonde!

Groetjes van jullie vriendinnen van de MD6.