Week van de scheidsrechter 6-14 oktober

Nieuws afbeelding 12-9-2018
Speciaal tijdens de Week van de Scheidsrechter zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje! Dankzij hun begeleiding kunnen alle spelers op elk niveau iedere week lekker hockeyen. Daar mogen we soms best wat meer bij stilstaan. Dit jaar is de Week van de Scheidsrechter van 6-14 oktober.

Spelregelcafés
In deze periode worden op verschillende verenigingen door het hele land spelregelcafés georganiseerd. Deze interactieve, leerzame en bovendien gezellige avonden worden gegeven door top-scheidsrechters. Zij bereiden je voor op het nieuwe seizoen en geven handige tips die je in het veld kunt gebruiken.

Ben je clubscheidsrechter, trainer/coach of ben je op een andere manier ge├»nteresseerd en wil je deze avond meemaken? We nodigen je graag uit voor een spelregelcafé op jouw vereniging of in de buurt! Je kunt je nu aanmelden via het digitale aanmeldformulier/( https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/aanmeldformulier-spelregelcafes-week-van-de-scheidsrechter)
De spelregelcafés worden op een doordeweekse avond georganiseerd van 20.00-21.30 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur..