header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

Picnic Team van de week, JC3

Nieuws afbeelding 23-9-2018
JC3 had geen geluk deze week. Lees hieronder hun verhaal. Zij ontvangen een Picnic cadeaubon ter waarde van €25,-

"Vandaag (22 september) speelden wij in de stromende regen tegen Doorn JC2. Het nieuwe JC3 heeft veel eerste jaars C die geconfronteerd werden met hele grote jongens van Doorn. Overwegend tweede jaars C. Wij kwamen niet boven hun schouders uit. In de tweede helft waren wij goed op weg om een 2-0 achterstand in te lopen totdat onze laatste man een bal tegen zijn hoofd werd geslagen. Kees Heck. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Hersenschudding en zeker twee weken niet spelen. 

Doorn rook winst en doelsaldo verbetering en dramde door. In laatste strafcorner kreeg nog een verdediger een bal op zijn voet op de doellijn. Een strafbal tegen tot gevolg. Ook deze speler eindigde in het ziekenhuis. Thom de Jongh. Mag ook twee weken niet spelen vanwege een zwaar gekneusde grote teen.

Terwijl Doorn een 5-0 stond te vieren, verlieten onze mannen beteuterd en aangeslagen het veld. Twee uur later kwamen de ziekenhuisberichten." 

Wil je ook kans maken op een Picnic-cadeaubon ter waarde van €25,-? 
Stuur dan je verhaal naar de [email protected].

Het gaat dan om: denk je dat jouw team dit weekend het vaakst heeft gescoord? Bleef jouw team lachen, ondanks de stromende regen en/of andere pech? In samenwerking met Picnic kiest jouw club elke week een Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van €25,- vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic.