Plezier

Bierfest vrijdag 9 november

Nieuws afbeelding 6-11-2018
Bierfest 9 november

Pak de Dirndl en Lederhosen maar uit de kast, ook dit jaar is er weer een Bierfest op AMHC voor alle 18+ leden, senioren, veteranen, trimmers, G-hockeyers en natuurlijk ouders van jeugdleden!

Kaarten à €10,- per stuk zijn verkrijgbaar via de website van AMHC. Voor dit feest is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vol=vol.

Kaarten kunnen worden gekocht via https://team.lisa-is.nl/events

In de Lisa-app: rechts onder op 'meer' (3 streepjes) klikken. Vervolgens naar 'Evenementen'. Daar kan je dan een kaartje kopen via Ideal.
Via site >inloggen>club>evenementen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om kaarten te kopen via Lisa, meld je dan bij 1 van de organisatoren (Maarten van de Klashorst, Danique Overmars, Joyce van Blokland, Bart Konings, Kathelijne van Nieuwehuizen en Dorothee Zuijdendorp).

Kaarten zijn alleen vooraf te koop, geen verkoop aan de deur!

Tot 9 november!

Het Bierfestcomité