header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Junioren

Geslaagde Herfstclinic voor de jeugd door Heren en Dames 1

Nieuws afbeelding 25-10-2018
Afgelopen maandag (22 oktober) waren 95 enthousiaste jeugdleden aanwezig bij de clinic van Heren en Dames 1.

In de ochtend waren 40 F- en E-talenten aanwezig om van de Heren en Dames 1 specialisten de beste passeerbewegingen, hockeytrucjes, afronden op de goal en nog veel meer te leren. Ook was er een keepersclinic. Iedereen deed enthousiast mee en de clinic werd afgesloten met een grote eindpartij, die uiteraard gewonnen werd door de jeugd. De ochtend werd afgesloten met een smakelijke pannenkoek en/of broodje knakworst. Iedereen kreeg nog een mooi aandenken mee.

In de middag waren er maar liefst 55 D- en C-leden aanwezig, zelfs 5 meiden van HC Hoevelaken. Ook deze clinic was een vrolijk en leerzaam schouwspel. Er werden zelfs dansjes door de jeugd opgevoerd. Iedereen deed enthousiast mee en voor velen was het een leerzame middag. De eindpartij werd wederom door de jeugd gewonnen! Met een heerlijke lasagne, gemaakt door Björn, werd de middag en dag afgesloten. Ook in de middag kreeg iedereen nog een handtekening van alle trainers op een geschonken hockeybal.

Bij AMHC hoeven we ons over de toekomst geen zorgen te maken. Er waren voldoende talenten aanwezig, wellicht zelfs voor onze toekomstige Heren en Dames 1 teams. Het enthousiasme en de spirit van de jeugd was enorm. Wij bedanken iedereen voor een fijne en succesvolle dag! Tot de volgende clinic!
 
Heren en Dames 1