Rolstoelhockeyteam genomineerd voor Uniek Sporttalent van het Jaar

Nieuws afbeelding 10-10-2018
Stem op het 1e team van de GSVA Keistadrollers om hen aan de award 'Uniek sporttalent van het jaar' te helpen.

De GSVA Keistadrollers is een Amersfoortse hockeyclub voor volwassenen en jongeren in een (elektrische) rolstoel. Ondanks de (vaak ernstige) lichamelijke beperkingen van de spelers, zijn zij enthousiast, fanatiek en competitief in hun spel. Deze passie, en natuurlijk de geweldige prestaties van het team, maakte dat de Keistadrollers E1 zijn genomineerd voor de Uniek Sporttalent 2018 Award.

De verkiezing wordt georganiseerd door Uniek Sporten, een initiatief van het Fonds Gehandicaptensport. Met deze award worden bijzondere sporters met een beperking in het zonnetje gezet. Naast de titel en eer, verdienen de winnaars een geldprijs ter bevordering van de sportvereniging waar zij lid van zijn.

Als AMHC ondersteunen wij deze nominatie van harte. Breng daarom je stem uit op www.unieksporten.nl/sporttalent, of door de QR-code te scannen! Stemmen kan van 10 oktober tot en met 17 oktober 2018.

(foto De Stad Amersfoort/Rinus van Denderen)