AMHC ClubApp

Nieuws afbeelding 25-10-2018
Onze nieuwe AMHC ClubApp is al een tijdje in de lucht. We hopen natuurlijk dat iedereen ‘m inmiddels heeft geüpdate of gedownload zodat je altijd en overal op de hoogte blijft van het laatste nieuws over je trainingen, wedstrijden en al het andere AMHC-nieuws.

Heb je een iPhone? Binnenkort zal de oude App uit de Appstore verdwijnen, dus zorg dat je de nieuwe App snel downloadt en in gebruik neemt. Na woensdag 31 oktober zal de oude ClubApp niet langer werken. Dan zullen Apple gebruikers bij het openen van de oude App een foutmelding ontvangen en zal deze zichzelf weer afsluiten.

We weten dat misschien nog niet alles allemaal zo fijn werkt als we zouden willen, maar LISA (het systeem achter de App en de website) is heel hard bezig om ervoor te zorgen dat er af en toe updates verschijnen zodat we allemaal met veel plezier de App kunnen gebruiken!