Maak een spandoek of mascotte voor H1 en D1 en win een clinic voor jouw team!

Nieuws afbeelding 14-11-2018
Op zondag 18 november spelen Dames 1 en Heren 1 allebei een thuiswedstrijd en is het dus Super Sunday op AMHC. Heren 1 en Dames 1 zouden het heel cool vinden als veel jeugdteams hen die dag komen aanmoedigen en daarom organiseren we een spandoeken-/mascottewedstrijd.

Wat is het idee: maak met je team een super flitsend AMHC-spandoek of een te gekke AMHC-mascotte, kom Dames 1 en/of Heren 1 daarmee op 18 november aanmoedigen en de mooiste 2 spandoeken/mascottes winnen een professionele hockeyclinic voor jouw team. Deze clinic wordt gegeven door spelers van Heren 1 of dames 1. En zeg eens eerlijk, wie wil dat nou niet?
Dus ga aan de slag en maak er wat moois van en dan zien we jullie hopelijk op 18 november. Dames 1 speelt om 12.45 en Heren 1 om 14.45.

Groetjes

AMHC Evenementencommissie