Picnic Team van de week: M8E4

Nieuws afbeelding 4-11-2018
Begin van dit seizoen begon de M8E4 als nieuw team aan de seizoensstart. Meisjes vanuit vier verschillende E6-tallen. Het was dan ook spannend om te zien hoe de eerste wedstrijd zou verlopen. Wonderlijk genoeg heeft de M8E4 vanaf de eerste wedstrijd samengespeeld alsof ze nog nooit anders hebben gedaan. Ze gunnen elkaar de bal, ze spelen netjes over, ze gaan er allemaal voor en hebben vooral heel veel plezier met elkaar en in het hockeyen. En laten we de ouders niet vergeten, die elke wedstrijd klaar staan om te coachen, het spel te begeleiden, de meiden te brengen of om het team of de club op een andere manier te helpen.

De voorcompetitie is inmiddels afgerond en werd ongeslagen afgesloten. Met als resultaat dat het team bij de nieuwe poule-indeling een poule omhoog is gegaan. De eerste 2 wedstrijden zijn van de najaarscompetitie zijn inmiddels gespeeld en ze moeten er hard voor werken, maar nog steeds is de M8E4 ongeslagen dit seizoen. Het is een genot om dit team op en om het veld te zien. En daarom verdienen zij het om Team van de Week te worden!

Wil je ook kans maken om Picnic Team van de Week te worden en een waardebon van €25 euro te winnen? Lees hier (https://www.amhcamersfoort.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=201) hoe je Picnic Team van de week wordt.