Parkeerplaats klaar

Nieuws afbeelding 10-11-2018
De nieuwe parkeerplaats is klaar, en daarmee wordt de verkeersveiligheid flink verbeterd. Daarvoor vragen we iedereen om zich te houden aan de verkeersregels. Hiervoor worden ook verkeersborden geplaatst.

Voor de club is een 'rotonde' aangelegd. Langs deze rotonde is voor de ingang van het clubterrein een Kiss&Ride strook gemaakt. Hier mag kort gestopt worden om kinderen te brengen en halen. Dit is geen parkeerplaats! Langer wachten doet u op de parkeerplaats in de parkeervakken. Parkeren op de stoep bij de entree van het clubhuis en zwembad is niet toegestaan (zie foto onder: dit mag dus niet meer). U parkeert op de stoep en riskeert een boete.

De stoep bij de entree is een mooie verzamelplaats voor teams die uit spelen, dit terrein wordt op een later moment nog ingericht met straatmeubilair.
Naar verwachting wordt begin 2019 de parkeerplaats in het bos afgesloten en omgevormd tot natuurgebied. De aansluiting van het parkeerterrein op de Barchman Wuijtierslaan wordt met de aanleg van de nieuwe rondweg verbeterd.