AMHC ClubApp update 4.3

Nieuws afbeelding 30-11-2018
De AMHC-ClubApp is recentelijk bijgewerkt. Zorg dat je de ClubApp update zodat je van de nieuwste functionaliteiten gebruik kunt maken.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.3?

Android & iOS
  • Bier/ limonade-pot toegevoegd aan de app.
  • Het adres van een locatie wordt nu gebruikt indien een locatie geen GEO-code heeft.
  • Aanwezigheidsteller is toegevoegd aan trainingdetail-scherm.
  • Toetsenbord wordt direct getoond als je een telefoonnummer of bedrag invoert bij wijzigen profiel of de bier/ limonade-pot.
  • Agenda-sync is uitgebreid en bevat nu oa adres, verzameltijd, naam van gezinslid, label uit (bij uitwedstrijd) en veldnaam.
  • Agenda synct nu alleen de activiteiten die in jouw timeline via "Home" zichtbaar zijn.
  • Persoonlijk profiel opent wanneer je op jouw naam in de header op "Home" drukt.
  • In de app-intro kun je nu ook terug swipen.

iOS
  • Bug opgelost waardoor presentie van training niet kon worden aangepast wanneer tijdweergave staat ingesteld op AM/PM.
  • Zoekfunctie is gebruiksvriendelijker gemaakt (keyboard gaat automatisch weg na zoeken of scrollen).
  • Haptic-feedback toegevoegd op sommige knoppen in de app (iPhone7 en nieuwer).
  • Betalen van evenement via iDeal met de ABN-AMRO app is nu weer mogelijk.
  • Waze is nu echt beschikbaar voor navigeren.
  • Toevoegen van telefoonnummer, e-mail of bedrag gaat nu nog eenvoudiger.