Jouw AMHC-kleding eenvoudig online bestellen

Nieuws afbeelding 4-12-2018
Direct vanuit je luie stoel AMHC-kleding en -artikelen bestellen; dat kan via de online kledingshop van AMHC.  Dus wedstrijdkleding, trainingskleding, sporttassen en nog veel meer. Neem snel een kijkje op de website https://clubs.reeceaustralia.com/nl/amhc-amersfoort

• Maatvoering; geen probleem. Onder 'Bestellen' kun je kiezen uit tal van verschillende maten en maatjes. Bij twijfel kom je gewoon langs bij INTERSPORT Van Dam.
  • Opdruk van namen en rugnummers; geen probleem. Onder 'Bestellen' kun je precies aangeven hoe je het wilt hebben.

Je bestelling in de AMHC-kledingshop komt binnen bij INTERSPORT Van Dam. Onder normale omstandigheden is de bestelling binnen 2-4 werkdagen af te halen. De winkel is gevestigd in Soest, Birkstraat 103. Maar je kunt je bestelling ook laten afleveren. Indien je hebt aangegeven dat de bestelling bij je thuis bezorgd moet worden, dan stuurt INTERSPORT Van Dam je bestelling zo snel mogelijk door. De kosten voor afleveren worden vooraf in rekening gebracht.
Ook heeft INTERSPORT Van Dam AMHC op voorraad waarvoor je terecht kan in de winkel.

Teamkleding (sponsoring)
Wanneer je voor bijvoorbeeld voor een heel team in één keer kleding wilt bestellen, dien je contact te zoeken met de Afdeling Teamsport van INTERSPORT Van Dam via [email protected]. Hierbij gaat het vaak om een pakket met sponsoropdruk. In dit geval loopt het besteltraject niet via de winkel en/of webshop en kan de levertijd variĆ«ren tussen 10 en 15 werkdagen. Je hebt als sponsor van het pakket direct contact met INTERSPORT Van Dam.

Graag tot ziens in onze winkel en/of webshop.

Met vriendelijke groet,

Team Intersport Van Dam en AMHC