Picnic Team van de week, MD5

Nieuws afbeelding 26-11-2018 Meisjes D5 is deze week Picnic Team van de Week. Zij winnen hiermee de Picnic waardebon van €25,-. Wil je ook kans maken om Picnic Team van de Week te worden en een waardebon van €25,- te winnen? Lees hier hoe je Picnic Team van de week wordt. Lees hieronder het verhaal van MD5.

Toch spelen ondanks bevroren velden
Het zou Super Weekend worden voor MD5 met twee thuiswedstrijden. Op zaterdag tegen Maarssen MD7 en zondag (inhaalwedstrijd) tegen UNO MD1. We begonnen zaterdag het weekend goed; in een heerlijk zonnetje werd er sterk gespeeld, 3-0 bij rust en een 6-0 eindstand.

Zondag zouden we om 10.45 spelen, maar de wedstrijd werd ‘s ochtends afgelast vanwege bevroren velden. Alleen UNO kon niet bereikt worden... en toen ze het hoorden, waren ze al onderweg naar AMHC. Toen zijn wij ook maar naar de club gegaan om hen te verwelkomen en in de hoop dat er misschien toch gespeeld zou kunnen worden. Die wedstrijd ging niet meer lukken, maar we hebben wel gezellig taart gegeten met de tegenstanders en toch nog kunnen hockeyen op het mini-mini veldje!