Nieuw Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

Nieuws afbeelding 8-1-2019
Als onderdeel van de nieuwe KNHB bondsapplicatie ‘HockeyWeerelt’ is met ingang van 3 januari ook de nieuwe versie van het Digitaal WedstrijdFormulier (DWF) live gegaan.
Hoewel de vormgeving volledig is vernieuwd, bevat het nieuwe DWF dezelfde informatie als voorheen. Het nieuwe DWF kan vanuit de url https://dwf.hockeyweerelt.nl worden geopend, maar blijft ook beschikbaar via de websites en de club apps van de verenigingen.

Drie codes
Het nieuwe DWF kent drie wedstrijdcodes; eentje voor de thuisspelende teambegeleider, een voor de uitspelende teambegeleider en een voor de scheidsrechters. Deze codes worden door de KNHB verzonden, voorafgaand aan het weekend. Uitgebreide informatie hierover en antwoorden op andere vragen vind je in het overzicht met veel gestelde vragen.

Handleidingen
Voor zowel scheidsrechters als teambegeleiders is een handleiding gemaakt met daarin een instructie over de wijze waarop het DWF ingevuld moet worden. Beide handleidingen staan op de website van de KNHB en kunnen hier gedownload worden.

Vragen?
Heb je vragen dan kun je contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat van je vereniging