Ben je ondernemer? - 2e Hockey & Business Eemland - 12 maart - Serva Volvo Amersfoort

Nieuws afbeelding 13-2-2019

Aspirant AMHC Businessclub leden en sponsoren zijn van harte uitgenodigd voor de 2e Hockey & Business Eemland. Dinsdagavond 12 maart ben je vanaf 19:00 uur opnieuw welkom bij Serva Volvo aan Nijverheidsweg-Noord 24 in Amersfoort.

Met ruim 100 ondernemers plus een hooggewaardeerd programma was de 1e editie i.s.m. MHC Soest al een daverend succes. Met versterking van HC Eemvallei en MHC Leusden doen wij er dit jaar zelfs nog een schepje bovenop.

P R O G R A M M A
19:00-19:30 uur - Ontvangst
19:30-19:45 uur - Opening
19:45-20:15 uur - Carpool Rendez-vous
20:15-21:00 ​uur - Gastpresentatie Door de ogen van Criminelen & Terroristen, Prof. dr. Peter de Kock

Peter de Kock’s levensloop is bepaald a-typisch. Als filmmaker reisde hij 15 jaar de wereld rond en werd hij internationaal bekroond voor zijn documentaire The hands of Che Guevara. Binnen de Nationale Politie was hij hoofd van geheime afdelingen en introduceerde hij creatieve scenario’s die succesvol terroristische aanslagen hebben voorkomen.

Als oprichter van Pandora Intelligence en Professor of Practice aan de Universiteit van Tilburg bestrijdt Peter nu criminaliteit en terreur met data science. In een interactieve sessie neemt hij ons mee in deze verborgen wereld van misdaadbestrijding en contraterrorisme. Hierin combineert Peter Artificial Intelligence en Machine Learning met expert kennis en fictief crimineel en terroristisch gedrag uit boeken en films.

21:00-21:15 uur - Q&A met Prof. dr. Peter de Kock
21:15 uur - Borrel

A A N M E L D E N
Ben jij er ook bij? Meld je vóór 9 maart aan via [email protected]. Daarbij nodigen we je van harte uit een introducé mee te nemen; meld ook je introducé wel van tevoren aan.

Tot dinsdagavond 12 maart!

Met sportieve groet,
Mede namens HC Eemvallei, MHC Leusden, MHC Soest en Serva Volvo

Pascal van der Tuin
Sponsorcommissie AMHC

P.S. Reserveer ook donderdagavond 16 mei voor de Triple A Businessclub op AMHC i.s.m. AFC Quick 1890 en ALTA. Tijdens een Walking Dinner gaan we o.m. samen met NOS Studio Sport presentator Jeroen Stomphorst à la College Tour in gesprek met de Cruijff van het hockey, Teun de Nooijer.