header foto header foto header foto header foto header foto header foto
AMHC Amersfoort
Algemeen

JB5 Picnic team van de week

Nieuws afbeelding 7-3-2019
Na in de zaal ongeslagen kampioen te zijn geworden, begint het veldseizoen ook weer voor de JB5. Op zaterdag 9 maart spelen we thuis tegen Kampong JB5, de nummer 2 in de poule op het veld na de winterstop. We zijn benieuwd of de 13 extra trainingen van Coen Vleugel (de aanvoerder van de JA2), 7 conditietrainingen en 2 clinics van 's werelds beste zaalhockeyer Robert Tigges, ook op het veld tot een hoger niveau zullen leiden. In de eerste trainingen was het nog wat onwennig met die zwaardere stick en bal, en de langere afstanden, maar we zijn weer een stuk zelfverzekerder, spelen beter over en zijn allemaal weer een paar centimeter gegroeid. Een eerste oefenwedstrijd tegen de meisjes B5 tijdens de training van woensdag gaf ook al hoop: het werd 3-0, terwijl de dames met onze knappe keeper Friso Kaljee speelden.

Ja, we zijn vol vertrouwen. We zijn weliswaar bijna allemaal eerstejaars B (behalve Boris maar die doet niet zo vaak mee omdat roeien voor gaat), maar we doen goed mee tegen veel tweedejaars teams die allemaal gemiddeld 15 centimeter langer zijn dan wij. En wij worden steeds sterker. In de eerste seizoenshelft op het veld eindigden we als 5e. We gaan er voor om nog 1 of 2 plekken te stijgen. Dat gaat vast lukken!

Wil je ook kans maken om Picnic Team van de Week te worden en een waardebon van €25,- te winnen? Lees hier hoe je Picnic Team van de week wordt.