Plezier

30+feest op vrijdag 12 april: bring your own friends!

Nieuws afbeelding 3-4-2019

Hi,

Vrijdag 12 april is de 30+ ‘bring-your-own-friends-party'! Op deze avond speelt Heren 1 een wedstrijd tegen Beuningen in de Silver Cup. Dit is de landelijke KNHB bekercompetitie voor de Eerste tot en met Vierde Klasse.

Om die reden heeft de club besloten dat iedereen die in de voorverkoop een kaart aanschaft drie gratis drankjes krijgt. Op=op! Dus wees er snel bij! Koop je kaartjes aan de bar, via de Lisa-app (klik op meer > evenementen > bring-your-own-friends-party) of bij de feestorganisatie. Pinnen is gewenst, een Tikkie kan ook. (Als je via Lisa kaartjes koopt, komt je naam op een lijst bij de ingang te liggen.)

Op avond zelf betaal je gewoon entree om naar het feest te gaan, zonder gratis drankjes!

Komt dat zien ouders van jeugdleden, leden (ook senioren jonger dan 30 😉) en vrienden. Samen met DJ Dennis gaan we er topfeest van maken!

Tot 12 april.

Bas van Hooff