Gratis AMHC lidmaatschap kado van Serva Volvo, óf van AMHC

Nieuws afbeelding 2-4-2019

Een gratis AMHC lidmaatschap. Een 1 april-grap? Te mooi om waar te zijn? Nee, echt waar. Vanaf 2 april 2019 krijgt ieder AMHC lid of ouder van een AMHC jeugdlid de contributie voor één seizoen veldhockey kado als persoonlijke bonus bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo bij clubsponsor Serva Volvo.

Dit prachtige bonuskado van Serva Volvo betreft de AMHC jaarcontributie voor één gezinslid naar keuze voor het eerstvolgende hockeyseizoen. Vooralsnog heeft deze fantastische sponsoractie van Serva Volvo een onbepaalde looptijd.

De persoonlijke Serva Volvo bonus komt zelfs bovenop de Volvo Clubbonus van €1.000,- die AMHC voor elk van deze nieuwe Volvo’s via Serva ontvangt van importeur Volvo Cars Nederland. Deze Volvo Clubbonus komt ten goede aan de AMHC jeugdopleiding. Dus dubbelop profijt!

Géén nieuwe Volvo en tóch een gratis AMHC lidmaatschap?

Alleen, AMHC begrijpt dat niet iedereen op korte termijn toe is aan een nieuwe Volvo. Om tóch iedereen de kans te bieden op een gratis AMHC lidmaatschap, doet AMHC daarom zelf een vergelijkbaar sponsoraanbod:

Iedereen die bij de Sponsorcommissie een nieuwe sponsor introduceert,
  • die ook daadwerkelijk een nieuwe sponsorovereenkomst met AMHC afsluit
  • tegen een jaarlijkse sponsorbijdrage van €1.000,- excl. btw of meer
  • voor de duur van minimaal 2 seizoenen,
krijgt vanaf nu ook één seizoen veldhockey cadeau van AMHC.

Ook dit betreft de AMHC jaarcontributie voor één gezinslid naar keuze voor het aankomende hockeyseizoen. En ook deze sponsoractie heeft vooralsnog een onbepaalde looptijd.

Hoe een nieuwe sponsor introduceren en zelf ook profiteren?

Bestaande of nieuwe leden die volgend seizoen contributievrij willen hockeyen, kunnen een geïnteresseerde potentiële nieuwe sponsor bij de Sponsorcommissie aandragen via [email protected]. Vermeld bij deze introductie de bedrijfsnaam plus naam, telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon samen met een inleiding op / de aanleiding voor de introductie.

En koop of lease je wel een nieuwe Volvo bij Serva, laat dat dan voor alle zekerheid ook even weten via [email protected].