Hockeyclub Amersfoort zoekt nieuwe spelers voor dames veteranenteams

Nieuws afbeelding 4-4-2019
Tijdje niet gehockeyd, maar blijft het veld lonken? Of misschien ben je pas verhuisd naar de regio en op zoek naar een nieuwe club? Als je (bijna) dertig bent of ouder kom dan gezellig hockeyen in één van de dames veteranenteams van Hockeyclub Amersfoort (AMHC).

Er wordt gespeeld op de niveaus: overgangsklasse (Dames A), eerste klasse (Dames B), vierde klasse (Dames C) en vanaf komend seizoen komt er een nieuw team uit in de hoofdklassecompetitie voor dames vanaf 45 jaar. Wil je een keer de sfeer en het niveau proeven? Kom vrijblijvend meetrainen op woensdagavond. Je bent van harte welkom!
Neem voor meer informatie contact op met Kaat Burbidge-van Velde, [email protected] of mail naar [email protected]

Bij ons is het elke zondag rokjesdag!
Mocht dit ook mannelijke hockeyers aanspreken; jullie zijn eveneens van harte welkom bij AMHC! Op de website vind je meer informatie over de club.