Opzeggen lidmaatschap VÓÓR 1 MEI

Nieuws afbeelding 14-4-2019
Beste (ouders van) AMHC-leden,
We hopen natuurlijk dat niemand opzegt, maar op de laatste bijzondere algemene ledenvergadering (BALV) is besloten dat de datum om op te zeggen vervroegd is naar 1 mei. Lees het verslag van deze vergadering (5-3-2019) achter de Inlog op de website (onder Club->Documenten->ALV).

Wil je je lidmaatschap met ingang van volgend hockeyseizoen opzeggen, dan dient dat VÓÓR 1 MEI te gebeuren door middel van het daarvoor bestemde opzegformulier op de website. Dat werkt als volgt:
(1) Inloggen op de site met jouw eigen inloggegevens (lidnummer en wachtwoord). (2) In de menubalk onder ‘club’ staat een opzegformulier, dat ingevuld dient te worden. De opzegging wordt dan digitaal verwerkt.
(3) Hiervan ontvang je dan ook een automatische mail ter bevestiging.

Let op: indien je niet onmiddellijk per mail een bevestiging van de opzegging ontvangt, is het opzeggingsproces hoogstwaarschijnlijk niet goed doorlopen, neem dan contact op met de ledenadministratie: [email protected].
Opzeggingen voor het seizoen 2019-2020 dienen voor 1 mei 2019 te zijn gedaan, bij gebreke waarvan het lidmaatschap weer voor een jaar wordt voortgezet (inclusief de verplichting contributie te betalen). Opzeggingen op een andere wijze dan hierboven beschreven, bijvoorbeeld mondeling aan coach/trainer/teammanager zijn niet geldig en worden niet aanvaard.