Team van de Week: M8E3

Nieuws afbeelding 15-4-2019
Afgelopen zondag (14 april) was M8E3 het Team van de Week. Deze keer waren Marin, Karlijn, Julie, Sylve, Maartje, Myrthe, Frederiek, Karlijn, Linde en Olivia aanwezig voor een Meet & Greet met Dames 1.

De zon scheen, het was wel fris. Dames 1 en de meiden van M8E3 hadden er zin in. Enthousiast volgde de meiden een clinic en liepen ze samen met Dames 1 mee met de 'line up'. Met een prachtige scorende afslag gaven jullie ons het goede voorbeeld. Als echte 'Vriendinnen van Dames 1' bleven de meiden en hun ouders ons de hele wedstrijd aanmoedigen. Het heeft geholpen, want Dames 1 won de belangrijke wedstrijd tegen Quickstick dik verdiend met 4-2. De spontane erehaag na de wedstrijd vonden wij geweldig! Wat een stel leuke meiden zijn jullie.
Dank jullie wel voor jullie support en we hopen dat jullie nog vaak ons op zondag komen bezoeken.

Dames 1